Flot fest med panorama over Lillebælt
Vælg buffet eller 3 retters serveret menu - kun 495,-
Sæsonens bedste fynske råvarer
Festmenu med de bedste råvarer
Hos os kan du få din fest præcist, som du ønsker! Vi tilbyder både serveret festmenu og en overdådig buffet til din fest.
Alle festmenuer tilberedes til dig og dine gæster hvis I er minimum 30 personer.
Vores kokke lægger stor vægt på, at maden altid smager godt, men lige så vigtigt er det, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.
Når vi sammensætter menuerne, tager vi altid afsæt i sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi går højt op i dyrevelfærd og køber meget gerne økologisk – og derfor har vi selvfølgelig det økologiske spisemærke på 30-60 % økologi.
Særlige ønsker?
Husk at vi altid står klar til at skræddersy til vegetarer eller allergikere – eller andre, som ønsker specielt tilberedt kost til sin festmenu.
Er 3 retter ikke nok? Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere retter. Dette aftales altid direkte med køkkenchefen.
Se vores sæsonmenuer herunder og læs mere om festpakkerne i vores brochure nederst på siden.
Festmenu
Januar – februar – marts
Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter (hertil serveres 2 sæsonsalater, saltbagte kartofler samt rødvinssauce)
2 desserter på buffet.
Forretter:
Dampet kuller med persillepuré og brunet soya-smør
Koldrøget færøsk laks med vagtelæg, dildolie, frissésalat og peberrodscreme
Stenbiderrogn (kun i sæson) med creme fraiche 38, sprødt rugbrød og rødløg
Kalve rilette i sprød panko med løgpuré, sherry vinaigrette og vinter portulak
Hovedretter:
Filet af dansk ungkvæg med grønne bønner og hjemmerørt bearnaisesauce
Urtestegt mørbrad af økologisk gris med rosmarinbagte rodfrugter
Fasan ballotine med peberbacon, pære i hyldebær og portvinssauce
Dampet torskefilet med glaserede beder, mild sennepscreme og kørvel
Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person
Desserter:
Lun chokoladefondant med solbærparfait og marinerede bær
Braiseret ananas i mørk rom med vanilje iscreme og sprød kokos
Citrontærte med syltet citronskal og brændt marengs
Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær
tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)
Tilkøb:
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær kr. 125,-
Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person
Festmenu
April – maj – juni
Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter (hertil serveres 2 sæsonsalater, saltbagte kartofler samt rødvinssauce)
2 desserter på buffet.
Forretter:
Tatar af stegt kammusling med radiser, agurk og brøndkarse
Dampet filet af havkat med grønne fynske asparges, (kun i sæson) og hollandaise sauce
Sprød krabbe croquette med mangokompot, urteolie og ærtespirer
Carpaccio af grillet kalv med ramsløg mayo, parmesan og feldtsalat
Hovedretter:
Rosastegt kalveculotte med nye fynske kartofler og morkelsauce
Citronstegt økologisk lammekølle fra Sydfyn med grillede forårsløg
Grillet grisekrone med ærter, hvide asparges og timian skysauce
Hellefisk med babyspinat, salturt og cremet skaldyrssauce
Desserter:
Rabarbertærte med vanillecreme og sorbet af grønne rabarber
Hyldeblomst bavaroise med mandel fragilité og friske bær
Hvid chokolademousse med marineret appelsinsalat
Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær
tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)
Tilkøb:
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær kr. 125,-
Festmenu
Juli – august – september
Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter (hertil serveres 2 sæsonsalater, saltbagte kartofler samt rødvinssauce)
2 desserter på buffet.
Forretter:
Tuntatar med syltet agurk, æbler og karsesalat
Bisque af strandkrabber fra Lillebælt med dagens fisk, urteolie og salturt
Grillede jomfruhummere med urtesmør, citron og dildsalat. (Tillæg på kr 25 pr pers)
Sprængt andeterrine med syltede bøgehatte, tomatkompot og plukket salat
Hovedretter:
Rosastegt kalvefilet med nye gulerødder i variation og kraftig rødvinssauce
Helstegt poussin med estragon og langtidsbagte tomater
Grillet nakke af sortfods gris med sommerkål og kantareller (kun i sæson)
Ovnbagt kulmule med nye ærter og beurre blanc med sommerens urter
Til alle hovedretter serveres 2 sæsonsalater, saltbagte kartofler samt rødvinssauce
Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person
Desserter:
Hindbærmousse på fragilité med friske bær og sorbet
Glaseret creme brulé med brombær
Koldskåls is med jordbær, marengs og karamel
Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær
tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)
Tilkøb:
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær kr. 125,-
Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person
Festmenu
Oktober – november – december
Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter (hertil serveres 2 sæsonsalater, saltbagte kartofler samt rødvinssauce)
2 desserter på buffet.
Forretter:
Tatar af torsk med æblesalat, karse og havtorn gelé
Cremet muslingebisque med kulmule, ørredrogn, glaskål og urteolie
Sprødstegt rejecroquette med mild chilimayo og plukkede salater
Rosmarin graved dådyrkølle med syltede stikkelsbær, løgkompot og frissésalat
Hovedretter:
Glaseret bryst af øko gris med stegt blomkål og kraftig madeirasauce
Rosastegt krondyrkølle med vilde svampe, tyttebær og vildtsauce
Helstegt oksefilet med rosenkål, selleripuré og rødvinssauce
Færøsk laksefilet med porre, røde øko æbler og sauce nage
Desserter:
Crème brûlée med sorbet og marinerede skovbær
Lun æblecrumble med valnødde parfait
Mazarinkage med amarena kirsebær og appelsin
Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær
tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)
Tilkøb:
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær kr. 125,-