Flot fest med panorama over Lillebælt
Vælg buffet eller 3 retters serveret menu - kun 525,-
Sæsonens bedste fynske råvarer
Festmenu med de bedste råvarer
Hos os kan du få din fest præcist, som du ønsker! Vi tilbyder både serveret festmenu og en overdådig buffet til din fest.
Alle festmenuer tilberedes til dig og dine gæster hvis I er minimum 30 personer.
Vores kokke lægger stor vægt på, at maden altid smager godt, men lige så vigtigt er det, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.
Når vi sammensætter menuerne, tager vi altid afsæt i sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi går højt op i dyrevelfærd og køber meget gerne økologisk – og derfor har vi selvfølgelig det økologiske spisemærke på 30-60 % økologi.
Særlige ønsker?
Husk at vi altid står klar til at skræddersy til vegetarer eller allergikere.
Er 3 retter ikke nok? Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere retter. Dette aftales altid direkte med køkkenchefen.
Se vores sæsonmenuer herunder og læs mere om festpakkerne i vores brochure nederst på siden.
Festmenu
Januar – februar – marts
Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter serveres med årstidens kartoffel og salater
2 desserter på buffet.
Forretter:
Rødbede tatar – kefir sauce – grillet citron – sprød salat
Danske jordskokker som suppe – syltede jordskokker – chips – grøn olie på persille
Coppa med timian – enebærsyltede bøgehatte – svampestøv – frissésalat
Cremesuppe af dansk selleri – syltet kartoffel – kartoffelchips med eddikepulver – ristede nødder
Hovedretter:
Langtidsbraiseret oksebov – bagte vinterrødder – timiansauce – kartoffelkompot med urter
Grillet kalveculotte – sort hvidløg – pommes Anna – selleri – rødvinssauce
Coq au vin – klassisk fransk ret med kylling i rødvin – fynsk kylling fra Allégården – bacon – perleløg
Ragout af svinekæber – kartoffelpuré – rødder fra vinter – urter
Cremet græskar risotto med salvie – tempeh – bagte rødder – urter
Desserter:
Lemon curd – fragilité bund – lime – chokolade
Tiramisu á la Severin – tuile – coulis – chokolade
Krydderkage – Bianca creme – blodappelsin
Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt
Tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)
Tilkøb:
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt kr. 125,-

Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person


Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person

Festmenu
April – maj – juni
Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter serveres med årstidens kartoffel og salater
2 desserter på buffet.
Forretter:
Øko-æg – rogn fra de danske farvande – cremefraiche 38 % – chips på rugbrød
Hvid fisk – smørstegt brød – luftig fars – sauce på fermenterede asparges
Asparges (i sæson) – siffon sauce lavet på purløg – rejer fra de danske farvande – tuile – karse
Rødbede carpaccio med balsamico – ristede hasselnødder – kartoffelchips – urter
Hovedretter:
Vol-au-vent – frikassé – kalv – gulerødder – ærter – urter
Dansk velfærdgris – æbler – grønne asparges ( i sæson) – crudité på asparges (i sæson) – puffet gris
Spidskål bagt på brunet smør – blomkålspuré – syltede gulerødder – ægte sauce på brunet smør med kapers, skalotteløg, purløg samt citron – bagt hvid fisk med urteraps
Stegt timian-tempeh – saltbagte majroer – syltede majroer – citronvinaigrette sauce
Desserter:
Rødgrød med fløde – røde bær – Severins tvist
Jordbærtærte – flødecreme – friske jordbær – krystalliseret hvid chokolade
Kærnemælksdessert – limegelé – havtornsorbet
Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt
Tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)
Tilkøb:
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt kr. 125,-
Festmenu
Juli – august – september
Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter serveres med årstidens kartoffel og salater
2 desserter på buffet.
Forretter:
Røget svinemørbrad – gel på syltede tyttebær – agurk – havgus
Kartoffelrösti – rogn fra de danske farvande – fynsk rygeost – dild
Rødspættefilet – luftigt fars – fiskevelouté – sommerkål
Hvedekernerrisotto – kirsebær – valnødder – chips på vesterhavsost
Hovedretter:
Sommerbuk – gulerod – røget blanquette
Stegt hvid fisk – sommerkål – kompot på tomater – siffon på dild
Kalv –syltet asparges – sommerporre – bagt sommerløg – portvinssauce
Severins Butter Chickpeas – sommergrønt – ris – urter

Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person
Desserter:
Blomme i Madeira: pocheret blomme i Madeira – krystalliseret hvid chokolade – sommerfugle-tuile, toffee-dutter
Gammeldaws æblekage – strudel/tarte tatin – vaniljeis – råsyltede skovbær
Hindbærtærte – friske hindbær – hindbærsorbet – crumble
Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt
Tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)
Tilkøb:
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt kr. 125,-

Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person

Festmenu
Oktober – november – december
Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter serveres med årstidens kartoffel og salater
2 desserter på buffet.
Forretter:
Syltet blomkål – stegt blomkålsstok – blomkålscrudité – ramsløgkapper
Kammusling – stegte svampe – brunet smør – soya-ingefær-sesam
Hjemmegravet okse – sennepskorn – purløgs-mayo – syltede miniløg – frissésalat
Skorzonerrod – skorzonerrods chips – hengemt forårsløgsolie – tørret æggeblomme
Hovedretter:
Confiteret andelår – vaniljesyltet ribs-kompot med timian – solbærgel på smørstegt rødkål – rødbede
Andesauce med syltede hengemte mørkebær
Stegt duebryst – confiteret duelår – rødbeder – trøffelsauce ( kan indeholde hagl)
Ungkvæg – butterdej – skinke – svampe – portvinssauce
Karl Johan – kerner – brombær – kål
Desserter:
Chokoladefondant – sorbet – honning/sesam-tuile – pocheret pære
Nøddekurv – flødeis – chokolade – mazarin-snickers med kikærter og toscacreme
Broken Pavlova – brændte figner – høvlet chokolade – karamel
Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt
Tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)
Tilkøb:
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt kr. 125,-