Flot fest med panorama over Lillebælt

Vælg buffet eller 3 retters serveret menu - kun 525,-

Sæsonens bedste fynske råvarer

Festmenu med de bedste råvarer

Hos os kan du få din fest præcist, som du ønsker! Vi tilbyder både serveret festmenu og en overdådig buffet til din fest.

Alle festmenuer tilberedes til dig og dine gæster hvis I er minimum 30 personer.

Vores kokke lægger stor vægt på, at maden altid smager godt, men lige så vigtigt er det, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.

Når vi sammensætter menuerne, tager vi altid afsæt i sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi går højt op i dyrevelfærd og køber meget gerne økologisk – og derfor har vi selvfølgelig det økologiske spisemærke på 30-60 % økologi.

Særlige ønsker?

Husk at vi altid står klar til at skræddersy til vegetarer eller allergikere. 

Er 3 retter ikke nok? Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere retter. Dette aftales altid direkte med køkkenchefen.

Se vores sæsonmenuer herunder og læs mere om festpakkerne i vores brochure nederst på siden.

Festmenu

Januar – februar – marts

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter serveres med årstidens kartoffel og salater  
2 desserter på buffet.

Forretter:

Rødbede tatar – kefir sauce – grillet citron – sprød salat

Danske jordskokker som suppe – syltede jordskokker – chips – grøn olie på persille

Coppa med timian – enebærsyltede bøgehatte – svampestøv – frissésalat

Cremesuppe af dansk selleri – syltet kartoffel – kartoffelchips med eddikepulver – ristede nødder

Hovedretter:

Langtidsbraiseret oksebov – bagte vinterrødder – timiansauce – kartoffelkompot med urter

Grillet kalveculotte – sort hvidløg – pommes Anna – selleri – rødvinssauce

Coq au vin – klassisk fransk ret med kylling i rødvin – fynsk kylling fra Allégården – bacon – perleløg

Ragout af svinekæber – kartoffelpuré – rødder fra vinter – urter

Cremet græskar risotto med salvie – tempeh – bagte rødder – urter

Desserter:
Lemon curd – fragilité bund – lime – chokolade

Tiramisu á la Severin – tuile – coulis – chokolade

Krydderkage – Bianca creme – blodappelsin

Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt
Tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)

Tilkøb:

3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt kr. 125,-

Vi dækker op til fest i Udsigten

 

Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person

Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person

Sommerfugledessert

Festmenu

April – maj – juni

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter serveres med årstidens kartoffel og salater  
2 desserter på buffet.

Forretter:

Øko-æg – rogn fra de danske farvande – cremefraiche 38 % – chips på rugbrød

Hvid fisk – smørstegt brød – luftig fars – sauce på fermenterede asparges

Asparges (i sæson) – siffon sauce lavet på purløg – rejer fra de danske farvande – tuile – karse

Rødbede carpaccio med balsamico – ristede hasselnødder – kartoffelchips – urter

Hovedretter:

Vol-au-vent – frikassé – kalv – gulerødder – ærter – urter

Dansk velfærdgris – æbler – grønne asparges ( i sæson) – crudité på asparges (i sæson) – puffet gris

Spidskål bagt på brunet smør – blomkålspuré – syltede gulerødder – ægte sauce på brunet smør med kapers, skalotteløg, purløg samt citron – bagt hvid fisk med urteraps

Stegt timian-tempeh – saltbagte majroer – syltede majroer – citronvinaigrette sauce

 

Desserter:
Rødgrød med fløde – røde bær – Severins tvist

Jordbærtærte – flødecreme – friske jordbær – krystalliseret hvid chokolade

Kærnemælksdessert – limegelé – havtornsorbet

Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt
Tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)

Tilkøb:

3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt kr. 125,-

Festmenu

Juli – august – september

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter serveres med årstidens kartoffel og salater  
2 desserter på buffet.

Forretter:

Røget svinemørbrad – gel på syltede tyttebær – agurk – havgus

Kartoffelrösti – rogn fra de danske farvande – fynsk rygeost – dild

Rødspættefilet – luftigt fars – fiskevelouté – sommerkål

Hvedekernerrisotto – kirsebær – valnødder – chips på vesterhavsost

Hovedretter:

Sommerbuk – gulerod – røget blanquette

Stegt hvid fisk – sommerkål – kompot på tomater – siffon på dild

Kalv –syltet asparges – sommerporre – bagt sommerløg – portvinssauce

Severins Butter Chickpeas – sommergrønt – ris – urter

Tanja har bagt hindbærtærte

Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person

Desserter:

Blomme i Madeira: pocheret blomme i Madeira – krystalliseret hvid chokolade – sommerfugle-tuile, toffee-dutter

Gammeldaws æblekage – strudel/tarte tatin – vaniljeis – råsyltede skovbær

Hindbærtærte – friske hindbær – hindbærsorbet – crumble

Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt
Tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)

Tilkøb:

3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt kr. 125,-

Festoppyntning i efteråret

Tillæg ved alle hovedretter:
Bearnaise sauce: kr. 25,- pr. person
Pommes Frites: kr. 25,- pr. person
Supplerende kartoffelvariant: kr. 29,- pr. person

Festopdækning

Festmenu

Oktober – november – december

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved valg af buffet:
1 tallerkenserveret forret,
3 hovedretter serveres med årstidens kartoffel og salater  
2 desserter på buffet.

Forretter:

Syltet blomkål – stegt blomkålsstok – blomkålscrudité – ramsløgkapper

Kammusling – stegte svampe – brunet smør – soya-ingefær-sesam

Hjemmegravet okse – sennepskorn – purløgs-mayo – syltede miniløg – frissésalat

Skorzonerrod – skorzonerrods chips – hengemt forårsløgsolie – tørret æggeblomme

Hovedretter:

Confiteret andelår – vaniljesyltet ribs-kompot med timian – solbærgel på smørstegt rødkål – rødbede
Andesauce med syltede hengemte mørkebær

Stegt duebryst – confiteret duelår – rødbeder – trøffelsauce ( kan indeholde hagl)

Ungkvæg – butterdej – skinke – svampe – portvinssauce

Karl Johan – kerner – brombær – kål

Desserter:

Chokoladefondant – sorbet – honning/sesam-tuile – pocheret pære

Nøddekurv – flødeis – chokolade – mazarin-snickers med kikærter og toscacreme

Broken Pavlova – brændte figner – høvlet chokolade – karamel

Ønsker du at bytte din dessert ud med en ostetallerken?
3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt
Tillæg på kr. 30,- (v/buffet) og tillæg kr. 75,-(v/tallerkenservering)

Tilkøb:

3 slags danske og europæiske oste med hjemmelavet sylt kr. 125,-