fbpx
Flot fest med panorama over Lillebælt

Vælg buffet eller 3 retters serveret menu - kun 395,-

Sæsonens bedste fynske råvarer

Festmenu med de bedste råvarer

Hos os kan du få din fest præcist, som du ønsker! Vi tilbyder både serveret festmenu og en overdådig buffet til din fest.

Vores kokke lægger stor vægt på, at maden altid smager godt, men lige så vigtigt er det, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.

Når vi sammensætter menuerne, tager vi altid afsæt i sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi går højt op i dyrevelfærd og køber meget gerne økologisk.

Særlige ønsker?

Husk at vi altid står klar til at skræddersy til vegetarer eller allergikere – eller andre, som ønsker specielt tilberedt kost til sin festmenu.

Er 3 retter ikke nok? Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere retter. Dette aftales altid direkte med køkkenchefen.

Se vores sæsonmenuer herunder og læs mere om festpakkerne i vores brochure nederst på siden.

Vores vinkort finder du her.

Kontakt os i dag og fortæl os om dine festplaner!

Vækker appetiten
Lækker frokostbuffet
Fest med vin

Festmenu

Januar – februar – marts

Forretter:

Dampet kuller med persillepuré og brunet soya-smør

Koldrøget færøsk laks med vagtelæg, dildolie, frissésalat og peberrodscreme

Stenbiderrogn (kun i sæson) med creme fraiche 38, sprødt rugbrød og rødløg

Kalve rilette i sprød panko med løgpuré, sherry vinaigrette og vinter portulak

 Hovedretter:

Filet af dansk ungkvæg med grønne bønner og hjemmerørt bearnaisesauce

Urtestegt mørbrad af økologisk gris med rosmarinbagte rodfrugter

Fasan ballotine med peberbacon, pære i hyldebær og portvinssauce

Dampet torskefilet med glaserede beder, mild sennepscreme og kørvel

Desserter:

Lun chokoladefondant med solbærparfait og marinerede bær

Braiseret ananas i mørk rom med vanilje iscreme og sprød kokos

Citrontærte med syltet citronskal og brændt marengs

 Tilkøb:
3 slags danske øko oste med oliven og smørstegt rugbrød (Tillæg kr. 30,- pr. pers)

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 tallerkenserveret forret, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Vinkort

Personalefest eller firmafest afholder I selvfølgelig med udsigt til Lillebælt i Severins flotte restaurant. Her er også mulighed for at få særlig festmenu til selskabet.
Blomster til bryllup
Bord dæk dig
Fantastisk udsigt fra vore terrasser, kan nydes en sommeraften, eller i forbindelse med en enkelt overnatning på Severin.

Festmenu

April – maj – juni

Forretter:

Tatar af stegt kammusling med radiser, agurk og brøndkarse

Dampet filet af havkat med grønne fynske asparges, (kun i sæson) og hollandaise sauce

Sprød krabbe croquette med mangokompot, urteolie og ærtespirer

Carpaccio af grillet kalv med ramsløg mayo, parmesan og feldtsalat

Hovedretter:

Rosastegt kalveculotte med nye fynske kartofler og morkelsauce

Citronstegt økologisk lammekølle fra Sydfyn med grillede forårsløg

Grillet grisekrone med ærter, hvide asparges og timian skysauce

Hellefisk med babyspinat, salturt og cremet skaldyrssauce

Desserter:

Rabarbertærte med vanillecreme og sorbet af grønne rabarber

Hyldeblomst bavaroise med mandel fragilité og friske bær

Hvid chokolademousse med marineret appelsinsalat

Tilkøb:
3 slags danske øko oste med nødder i portvin (Tillæg på kr. 30,- pr. pers)

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 tallerkenserveret forret, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Vinkort

Festmenu

Juli – august – september

Forretter:

Tuntatar med syltet agurk, æbler og karsesalat

Bisque af strandkrabber fra Lillebælt med dagens fisk, urteolie og salturt

Grillede jomfruhummere med urtesmør, citron og dildsalat. (Tillæg på kr 25 pr pers)

Sprængt andeterrine med syltede bøgehatte, tomatkompot og plukket salat

Hovedretter:

Rosastegt kalvefilet med nye gulerødder i variation og kraftig rødvinssauce

Helstegt poussin med estragon og langtidsbagte tomater

Grillet nakke af sortfods gris med sommerkål og kantareller (kun i sæson)

Ovnbagt kulmule med nye ærter og beurre blanc med sommerens urter

Desserter:

Hindbærmousse på fragilité med friske bær og sorbet

Glaseret creme brulé med brombær

Koldskåls is med jordbær, marengs og karamel

Tilkøb:
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær (Tillæg på kr. 30,- pr. pers)

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 tallerkenserveret forret, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Vinkort

Tanja har bagt hindbærtærte
Maden hos Severin er et kapital for sig
Festoppyntning i efteråret
Festen er igang

Festmenu

Oktober – november – december

Forretter:

Tatar af torsk med æblesalat, karse og havtorn gelé

Cremet muslingebisque med kulmule, ørredrogn, glaskål og urteolie

Sprødstegt rejecroquette med mild chilimayo og plukkede salater

Rosmarin graved dådyrkølle med syltede stikkelsbær, løgkompot og frissésalat

Hovedretter:

Glaseret bryst af øko gris med stegt blomkål og kraftig madeirasauce

Rosastegt krondyrkølle med vilde svampe, tyttebær og vildtsauce

Helstegt oksefilet med rosenkål, selleripuré og rødvinssauce

Færøsk laksefilet med porre, røde øko æbler og sauce nage

Desserter:

Crème brûlée med sorbet og marinerede skovbær

Lun æblecrumble med valnødde parfait

Mazarinkage med amarena kirsebær og appelsin

Tilkøb:

3 slags danske øko oste med syltede abrikoser (Tillæg på kr. 30,- pr. pers.)

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 tallerkenserveret forret, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Vinkort

Læs mere