fbpx
Lækre menuer og fantastisk udsigt

Fest uden overnatning

Bordopdænking på Severin til fest med eller uden overnatning - altid med den skønneste udsigt!
Maden hos Severin er et kapital for sig

Fest og selskab på Severin

Vi elsker at holde fest og selskab!

Lad os være din sparringspartner og hold en uforglemmelig fest i afslappede omgivelser på toppen af Middelfart. Vi har den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt her på toppen af bakken.

Alle fester er forskellige. Vi Severinere har lang erfaring med alle former for fester, og vi står klar til at sammensætte din fest uden overnatning lige efter dine ønsker og din økonomi. Du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning. Du kan også vælge at læne dig tilbage og nyde, at vi klarer det hele for dig.

Forlæng festen med overnatning

Hvorfor ikke forlænge festen? Vi tilbyder overnatning og morgenmad til dig og dine gæster til særligt favorable priser. Du og dine gæster indlogeres i vores rummelige, lyse og moderne værelser med udsigt til enten Lillebælt, skoven eller gården. På den måde kan du, sammen med dine gæster, slutte din fest af med en dejlig morgenbuffet inden afrejse.

Overnatning i forbindelse med fest: Kr. 275,- pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet. Tillæg for enkeltværelse: Kr. 100,-

Orienter dig gerne i vores festbrochure herunder eller

Kontakt os i dag og fortæl os om dine festplaner!

Læs mere