Søg
Close this search box.

Bæredygtighed og ansvarlighed

ESG

ESG - Miljøpåvirkning, sociale forhold og virksomhedsadfærd

Velkommen til Severins ESG-side. Her kan du læse om, hvordan vi arbejder med E for Environmental (miljø), S for Social (sociale forhold) og G for Governance (virksomhedsadfærd).

Severin er Green Key-certificeret, bærer det økologiske spisemærke i bronze (30-60% økologi), og vi måler og reducerer madspild igennem den digitale platform FoodOp. Derudover er Severin en del af mærkningsordningen GodAdgang, der gør færden i huset tilgængeligt for alle.

Vores ”vild med vilje” have giver plads til vild natur og inspirerer vores gæster til at gøre det samme derhjemme.

(E)nvironmental

På Severin arbejder vi for at reducere vores miljøaftryk mest muligt.

Læs om, hvordan vi arbejder med miljø- og klimamæssige forhold, herunder CO2-udledninger, klimaændringer, biodiversitet og cirkulær økonomi.

(S)ocial

Severin eksisterer kun i kraft af sine medarbejdere, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at værne om Severinerne.

Læs om, hvordan vi arbejder med medarbejdernes trivsel, udvikling og tryghed, vores samarbejde med lokalsamfundet, hvordan vi behandler vores gæster.

Trip Advisor 2023
Jonas-1200x800-1-400x400

(G)overnance

Transparent og ansvarlig selskabsledelse er afgørende for, at vores gæster, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere har tillid til os som forretning. 

Læs om, hvordan vi arbejder med sikrer transparens med god selskabsledelse og ansvarlig virksomhedsadfærd her.

Green Key certificeret

Green Key er en international mærkningsordning, der findes både i Danmark og på globalt plan.

Som medlem af Green Key bliver Severin behandlet, godkendt og kontrolleret løbende af en Jury bestående af Friluftsrådet og HORESTA, mens Miljøstyrelsen deltager som observatør for at sikre fair procedurer og kriterier.

For at opnå Green Key-mærket skal Severin opfylde en række strenge miljøkrav, som defineres af Green Keys kriterier.

På Severin gør vi alt, hvad vi kan for at være et ansvarligt konferencehotel. Når du vælger os til dit næste seminar, kursus, møde eller fest, er du sikker på at have valgt et sted, der overholder kriterier og skaber fremdrift i miljøindsatsen.

Læs mere om vores Green Key-certificering her.

Green key
Kristina og Jakob

Severins Grønne tips til dig som gæst

  • Har du overvejet at lave samkørsel til og fra Severin?
  • Kan jeres materiale til arrangementet tilgås elektronisk, eller skal det printes ud?
  • Kan du vente med rengøring på dit værelse? Vi opfordrer dig til at sætte skilt på døren, hvis du ønsker at få rengjort dit værelse. Genbrug også meget gerne dit håndklæde, og hjælp os med at spare på vandet.
  • Vil du slukke lyset efter dig? Strømforbrug spiller en enormt stor rolle i det samlede energiforbrug, og ved at slukke lys og TV efter dig, er du med til at spare på strømregningen.
  • Vil du sortere affaldet? Vi opdeler vores affald i 11 fraktioner og vi håber du vil give en hånd med. Du finder sorteringsbeholdere på alle værelser og i offentlige områder, hvor du kan sortere dit affald i tre kategorier. Tusind tak for hjælpen.