fbpx
Overdådig frokostbuffet og ``det bedste kagebord``hver dag

Maden på Severin - et kapitel for sig...

VORES GÆSTER SKAL HAVE DET GODT

Fokus på årstidens råvarer og skønt kagebord…

Hvad enten du er til møde, på kursus eller konference, kan vi ikke se bort fra, at vores forplejning er en del af totaloplevelsen. Det er derfor vores mål, at du forkæles med god mad, når du er gæst hos os.

Husk at vi altid står klar med gode idéer til møde-, kursus- eller konferenceforplejning, hvis du har lyst til at forkæle dine gæster lidt ekstra.

Lewis i gang i køkkenet
Forplejning med udsigt over Middelfart og Lillebælt - til fest, til kursus og til konference
Vi elsker at arbejde på Severin
Forplejning i særklasse
Lækker frisk frugt på morgenbuffeten på Severin - forplejning i særklasse
En god start på dagen

Morgenbuffet…

Få den bedste start på dagen! Nyd din morgenmad i vores lyse og imødekommende restaurant med panoramaudsigt over de to smukke Lillebæltsbroer mod Jylland.

Vores store, lækre morgenbuffet indeholder alt, hvad hjertet begærer, og sørger for at du er tanket godt op til dagens program!

kvalitet - smag - nydelse

Lækker buffet med årstidens råvarer

Vore dygtige kokke lægger naturligvis stor vægt på, at maden altid smager godt. Lige så vigtigt er det dog, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.

Hver dag serverer vi til vores konferencegæster en lækker frokostbuffet, som er tilberedt af lækre, fynske råvarer. Buffeten indeholder både kolde, lune og varme retter samt ost og kage. Vi har fokus på dyrevelfærd og køber selvfølgelig meget gerne økologiske råvarer, da vi også har det økologispe spisemærke her på Severin med 30-60% økologiske varer.

Husk at vi altid står klar til at skræddersy forplejning til vegetarer eller allergikere – eller andre, som ønsker specielt tilberedt kost.

Severins eget madunivers
Store buffeter til frokost med alt hvad hjertet begærer, fra fisk, salater, pålæg, ost og kager
Mums manner - spis lækker kage og støt samtidig et godt formål
Vi støtter Danske Hospitalsklovne - køb en kageboks med hjem, og støt en velgørende sag!
Undgå madspild

Fyld en kageboks – KUN 45,- kr.

Hver eftermiddag disker vi op med en stor, indbydende kagebuffet. Gæsterne elsker det og kalder det endda for ”det bedste kagebord”. Det er vi stolte af, og vi ser meget nødigt, at overskydende kage ender i skraldespanden. Derfor kan du mellem kl. 16 og 16.30 købe en ”To Go boks” i receptionen. Kageboksen kan du fylde med din yndlingskage fra dagens kagebord og tage med hjem til kollegaer eller familie.

De 45,- kr. går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. Det synes vi er win-win!

En god afslutning på dagen

Middag med panoramaudsigt…

Når dagens program er vel overstået, er det altid muligt at nyde en god middag i restauranten. Aftenens menu fastlægges, som udgangspunkt, af Bjørn, vores køkkenchef. Med afsæt i sæsonens bedste, lokale råvarer sammensætter han en dejlig menu, som du kan nyde i vores skønne, lyse restaurant.

Er du hotelgæst, kan middag tilkøbes din overnatning, ved henvendelse til os i receptionen – meget gerne inden du ankommer, så kan vi reservere bord til dig.
Står du for at booke en konference eller et kursus på Severin, så kan vi sammensætte et program der indeholder alt fra en enkelt ret til middag, eller en festmiddag med flere retter til dine gæster.

Vi er til at tale med, og vi står naturligvis altid klar til at imødekomme dig, hvis du har særlige ønsker til aftenens forplejning.

Der hygges ved middagen
Der hygges ved middagen

Nu kan du prøve dig som kok eller bager –
og selv lave salater og Severins kager:-)

Vi har samlet lidt forskellige opskrifter fra vores køkken, så du selv kan lave “severinsk” mad der hjemme. Se bare med her – og bliv inspireret:

TripAdvisor
 • star rating  Meget behageligt, smilende og hjælpsomt personale. Dejlig mad og fantastisk kagebord. Pæne værelser med hyggelige detaljer. Mange gode mødelokaler med fine faciliteter. Samlet oplevelse er god kvalitet til prisen.

  Marianne R
  november 28, 2022

  star rating  2 dage på Severin er ren forkælelse, super skønt værelse, og fantastisk forplejning selv om at jeg har brug for spc. kost. var dette ikke et problem, alt var så godt. Personalet var så søde og smilende.

  Vivi F
  november 24, 2022

  star rating  Vi holdt navngivningsfest for vores datter på Severin og alt var helt i top. Flere af vores gæster har udtalt begejstring for det rigtig venlige personale, den gode mad og den fantastiske udsigt. Tak for det!

  374frederiks
  november 18, 2022

  star rating  Lige fra ankomst, til forplejning under kurset, var der styr på det. Personalet var venlige og smilende. Fantastisk beliggenhed med udsigt over Lillebælt er et dejligt plus. Maden og ikke mindst kaffebordet er noget for sig selv - FANTASTISK

  B2961SVcarlb
  november 7, 2022

 • star rating  Super god betjening. Da vi ikke kunne nå at spise morgenmad på hotellet, så havde personalet sørget for at pakke to poser, som vi kunne tage med på farten. Der var også to-go te og to-go kaffe. Da den ene af os ikke tåler gluten eller mælkeprodukter, så havde de også sørget for det. Tusind tak for en super god oplevelse. Det var også skønt at afprøve jeres fodspa ;D Vi kommer helt bestemt igen, når vi er på disse kanter.

  Toni1607
  oktober 26, 2022

  star rating  Jeg bookede en mini konference til Hotel Severin til et netværksmøde med 14 deltagere. Personalet var super flinke til at imødekomme vores ønsker og behov, mødelokalet var godt og forplejning også rigtig god (også hvis man har diverse fødevareallergener). Rammerne for hotellet er rigtig gode, og at nyde en sensommeraften på hotellets terrasse kan bestemt anbefales.
  Værelserne er lidt små (og varme), men man skal komme der for de gode faciliteter og meget venlige personale. Det kan sagtens anbefales.

  naamhero
  oktober 17, 2022

  star rating  Jeg tilbragte 2 dage på hotellet i forbindelse med en konderence.Dejligt sted med flot panorama udsigt. Personalet var altid smilende og imødekommende, hvilket gør, at jeg føler mig velkommen. Lækker mad og snacks. Kan varmt anbefales.

  932gitteb
  oktober 11, 2022

  star rating  Arrangeret møde med overnatning m.m. for 30-40 personer. Hel processen op til har været så godt. Alle henvendelser er blevet hurtigt besvaret.
  Virkelig et dejligt sted hvor man føler sig velkommen lige så snart man træder ind af døren. Her står der altid en til tage mod og hjælpe.
  Synes generelt hele personalet på hotellet er utrolig serviceminded.
  Og udsigten, jamen altså, det kan næsten ikke beskrives hvor smuk den er - og det gælder fra alle restauranter, baren osv.
  Er også meget imponeret over alle deres tiltag med at rydde op i naturen, kageboks hvor penge går til Hospitalsklovne osv. osv.

  Storm2650
  oktober 3, 2022

Læs mere