fbpx
Overdådig frokostbuffet og ``det bedste kagebord``hver dag

Maden på Severin - et kapitel for sig...

VORES GÆSTER SKAL HAVE DET GODT

Fokus på årstidens råvarer og skønt kagebord…

Hvad enten du er til møde, på kursus eller konference, kan vi ikke se bort fra, at vores forplejning er en del af totaloplevelsen. Det er derfor vores mål, at du forkæles med god mad, når du er gæst hos os.

Husk at vi altid står klar med gode idéer til møde-, kursus- eller konferenceforplejning, hvis du har lyst til at forkæle dine gæster lidt ekstra.

Maden hos Severin er et kapital for sig
Forplejning med udsigt over Middelfart og Lillebælt - til fest, til kursus og til konference
Der bliver kræset om forplejningen
Forplejning i særklasse
Lækker frisk frugt på morgenbuffeten på Severin - forplejning i særklasse
En god start på dagen

Morgenbuffet…

Få den bedste start på dagen! Nyd din morgenmad i vores lyse og imødekommende restaurant med panoramaudsigt over de to smukke Lillebæltsbroer mod Jylland.

Vores store, lækre morgenbuffet indeholder alt, hvad hjertet begærer, og sørger for at du er tanket godt op til dagens program!

kvalitet - smag - nydelse

Lækker buffet med årstidens råvarer

Vore dygtige kokke lægger naturligvis stor vægt på, at maden altid smager godt. Lige så vigtigt er det dog, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.

Hver dag serverer vi en lækker frokostbuffet, som er tilberedt af lækre, fynske råvarer. Buffeten indeholder både kolde, lune og varme retter samt ost og kage. Vi går højt op i dyrevelfærd og køber meget gerne økologisk.

Husk at vi altid står klar til at skræddersy forplejning til vegetarer eller allergikere – eller andre, som ønsker specielt tilberedt kost.

Severins eget madunivers
Store buffeter til frokost med alt hvad hjertet begærer, fra fisk, salater, pålæg, ost og kager
Mums manner - spis lækker kage og støt samtidig et godt formål
Vi støtter Danske Hospitalsklovne - køb en kageboks med hjem, og støt en velgørende sag!
Undgå madspild

Fyld en kageboks – KUN 35,- kr.

Hver eftermiddag disker vi op med en stor, indbydende kagebuffet. Gæsterne elsker det og kalder det endda for ”det bedste kagebord”. Det er vi stolte af, og vi ser meget nødigt, at overskydende kage ender i skraldespanden. Derfor kan du mellem kl. 16 og 16.30 købe en ”To Go boks” i receptionen. Kageboksen kan du fylde med din yndlingskage fra dagens kagebord og tage med hjem til kollegaer eller familie.

De 35,- kr. går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. Det synes vi er win-win!

En god afslutning på dagen

Middag med panoramaudsigt…

Når dagens program er vel overstået, er det altid muligt at nyde en god middag i restauranten. Aftenens menu fastlægges, som udgangspunkt, af Lars, som er køkkenchef. Med afsæt i sæsonens bedste, lokale råvarer sammensætter han en dejlig menu, som du kan nyde i vores skønne, lyse restaurant.

Til overnattende gæster der er hos os i forbindelse med en konference eller et kursus, serverer vi en 2-retters menu, som er indeholdt i døgnprisen.

Vi er til at tale med, og vi står naturligvis altid klar til at imødekomme dig, hvis du har særlige ønsker til aftenens forplejning.

Personalefest eller firmafest afholder I selvfølgelig med udsigt til Lillebælt i Severins flotte restaurant. Her er også mulighed for at få særlig festmenu til selskabet.
Husk tid til at skabe nye relationer og sparring.
Læs mere