OVERDÅDIG FROKOSTBUFFET OG ``DET BEDSTE KAGEBORD``HVER DAG

Maden på Severin - et kapitel for sig...

VORES GÆSTER SKAL HAVE DET GODT

Fokus på årstidens råvarer og skønt kagebord…

Hvad enten du er til møde, på kursus eller konference, kan vi ikke se bort fra, at vores forplejning er en del af totaloplevelsen. Det er derfor vores mål, at du forkæles med god mad, når du er gæst hos os.

Husk at vi altid står klar med gode idéer til møde-, kursus- eller konferenceforplejning, hvis du har lyst til at forkæle dine gæster lidt ekstra.

Lewis i gang i køkkenet
Forplejning med udsigt over Middelfart og Lillebælt - til fest, til kursus og til konference
Vi elsker at arbejde på Severin
Forplejning i særklasse
Lækker frisk frugt på morgenbuffeten på Severin - forplejning i særklasse

EN GOD START PÅ DAGEN

Morgenbuffet…

Få den bedste start på dagen! Nyd din morgenmad i vores lyse og imødekommende restaurant med panoramaudsigt over de to smukke Lillebæltsbroer mod Jylland.

Vores store, lækre morgenbuffet indeholder alt, hvad hjertet begærer, og sørger for at du er tanket godt op til dagens program!

KVALITET - SMAG - NYDELSE

Lækker buffet med årstidens råvarer

Vore dygtige kokke lægger naturligvis stor vægt på, at maden altid smager godt. Lige så vigtigt er det dog, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.

Hver dag serverer vi til vores konferencegæster en lækker frokostbuffet, som er tilberedt af lækre, fynske råvarer. Buffeten indeholder både kolde, lune og varme retter samt ost og kage. Vi har fokus på dyrevelfærd og køber selvfølgelig meget gerne økologiske råvarer, da vi også har det økologispe spisemærke her på Severin med 30-60% økologiske varer.

Husk at vi altid står klar til at skræddersy forplejning til vegetarer eller allergikere – eller andre, som ønsker specielt tilberedt kost.

Severins eget madunivers
Store buffeter til frokost med alt hvad hjertet begærer, fra fisk, salater, pålæg, ost og kager
Mums manner - spis lækker kage og støt samtidig et godt formål
Vi støtter Danske Hospitalsklovne - køb en kageboks med hjem, og støt en velgørende sag!

UNDGÅ MADSPILD

Fyld en kageboks – KUN 45,- kr.

Hver eftermiddag disker vi op med en stor, indbydende kagebuffet. Gæsterne elsker det og kalder det endda for ”det bedste kagebord”. Det er vi stolte af, og vi ser meget nødigt, at overskydende kage ender i skraldespanden. Derfor kan du mellem kl. 16 og 16.30 købe en ”To Go boks” i receptionen. Kageboksen kan du fylde med din yndlingskage fra dagens kagebord og tage med hjem til kollegaer eller familie.

De 45,- kr. går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. Det synes vi er win-win!

EN GOD AFSLUTNING PÅ DAGEN

Middag med panoramaudsigt…

Når dagens program er vel overstået, er det altid muligt at nyde en god middag i restauranten. Aftenens menu fastlægges, som udgangspunkt, af Bjørn, vores køkkenchef. Med afsæt i sæsonens bedste, lokale råvarer sammensætter han en dejlig menu, som du kan nyde i vores skønne, lyse restaurant.

Er du hotelgæst, kan middag tilkøbes din overnatning, ved henvendelse til os i receptionen – meget gerne inden du ankommer, så kan vi reservere bord til dig.

Står du for at booke en konference eller et kursus på Severin, så kan vi sammensætte et program der indeholder alt fra en enkelt ret til middag, eller en festmiddag med flere retter til dine gæster.

Vi er til at tale med, og vi står naturligvis altid klar til at imødekomme dig, hvis du har særlige ønsker til aftenens forplejning.

Nyd en god middag i restauranten
Der hygges ved middagen

Nu kan du prøve dig som kok eller bager –
og selv lave salater og Severins kager:-)

Vi har samlet lidt forskellige opskrifter fra vores køkken, så du selv kan lave “severinsk” mad der hjemme. Se bare med her – og bliv inspireret:

TripAdvisor

star rating  Fantastisk weekend på Severin 3.2-5.2 2023. Lige fra modtagelsen i receptionen og udtjekningen var alt i top. Smilende, venligt og hjælpsomt personale. Skønne værelser, velsmagende morgenbuffet og ikke mindst de... read more

avatar thumb jeanettebJ6570BW
6. februar 2023

star rating  Så hyggelig stemning - vi kommer igen - Dejlig weekendovernatning med gode senge, tykke, bløde håndklæder og fri kaffe/te bar.
Vi ankom sent og blev taget så godt imod. Fælles områderne var så indbydne og hyggelige, og... read more

Lisa K
6. februar 2023

star rating  Hyggeligt, smuk beliggenhed og imødekommende personale - Vi havde fornøjelsen af en enkelt overnatning på Severin, og følte os i gode hænder fra et smilende og serviceminded personale lige fra vi ankom.

Efter dejlig morgenmad, med... read more

NisHansen2
5. februar 2023

star rating  Perfekt kursus- og konferencecenter. God beliggenhed midt i Danmark med den smukkeste udsigt.

Meget venligt og proaktivt personale både i receptionen og i restauranten. Rigtig fint modtagelse. Jeg... read more

avatar thumb Janet F
31. januar 2023