Det er så yndigt at følges ad...

Hold jeres bryllup hos os

Hyggelig og afslappende atmosfære

Bryllup i de smukkeste omgivelser

Hold bryllup – jeres livs fest – på toppen af Middelfart! Med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer har vi helt særlige rammer til jeres uforglemmelige dag!

Et bryllup er særligt. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at I får præcis den dag, I drømmer om. Vi Severinere står klar til at sammensætte en bryllupsfest, som passer både jeres temperament – og jeres pengepung. Vores køkkenchef, sørger for lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer. I bestemmer, om I vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning. I kan nemlig også vælge at læne jer tilbage og bare nyde, at vi klarer det hele for jer.

Overnatning til festen

Hvorfor ikke forlænge bryllupsfesten? I kan naturligvis overnatte hos os! Vælger I at overnatte, kan vi forkæle jer med en lækker morgenbuffet søndag morgen inden afrejse. Se mere på siden Fest med overnatning. Kommer familien fra hele landet, så er et bryllup i Middelfart perfekt. Midt i Danmark og med smuk natur får i det bedste af det bedste.

Kontakt os i dag og fortæl os, hvordan vi kan opfylde jeres drømme for dagen!

Alt kan lade sig gøre – uanset om I vælger den store bryllupspakke (se vores pjece herunder) eller ønsker en anden sammensætning.

Personale festopdækning udsigten
Bryllupsringe

Hvad siger vores gæster?

Perfekt sølvbryllupsfest

Min kone og jeg holdt vores sølvbryllupsfest på Severin, og det kunne ikke være bedre.
Servicen var perfekt og meget venlig og hjælpsom. Maden var super lækker – alle vore gæster roste den til skyerne. Husets vine var også rigtig gode. Vi selv og nogle af gæsterne overnattede også, værelserne var fine og rene. Udsigten fra vores restaurantlokale over Lillebælt, Middelfart og broen var helt enestående.
Morgenmaden havde alt hvad vi kunne begære, så det var hyggeligt at slutte festen af med de sidste gæster over morgenbordet.
Kim Berg Hansen  

Line og Jakobs bryllup

“Det klappede. Det hele. Og det var så dejligt at være hos jer.
Alle aftalte detaljer blev udleveret, maden var sublim (og rost af mange gæster under og efter), og generelt var der styr på det hele – og vi følte os i gode hænder.
Vi havde et godt indtryk inden, og store forventninger, men kendte ’jer’ ikke.
Det gør vi nu, og vi håber, vi igen vil gøre brug af jer i fremtiden!”

Mange glade hilsener fra
Line og Jakob

Fødselsdagsfest med udsigt

“Vi har fået RIGTIG mange gode og flotte tilkendegivelser fra vores gæster, der går på den flotte og professionelle service I ydede på aftenen. Flere vil bruge Jer senere, enten som overnatnings-mulighed eller som et godt sted at afholde et festarrangement på et eller andet tidspunkt.

Vi kan forstå, at Jonas snart er udlært som tjener, og vi vil hermed give dig, Jonas, vores ALLER-bedste anbefalinger og held og lykke i din fremtidige færd !! Vi ses!”

Gitte Andersen og Michael Bach

Se vores bryllupsfolder og lad dig inspirere her: