Søg
Close this search box.

Det er så yndigt at følges ad...

Hold jeres bryllup hos os

Hyggelig og afslappende atmosfære

Bryllup i de smukkeste omgivelser

Hold bryllup – jeres livs fest – på toppen af Middelfart! Med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer har vi helt særlige rammer til jeres uforglemmelige dag!

Et bryllup er særligt. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at I får præcis den dag, I drømmer om. Vi Severinere står klar til at sammensætte en bryllupsfest, som passer både jeres temperament – og jeres pengepung. Vores køkkenchef, sørger for lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer. I bestemmer, om I vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning. I kan nemlig også vælge at læne jer tilbage og bare nyde, at vi klarer det hele for jer.

Overnatning til festen

Hvorfor ikke forlænge bryllupsfesten? I kan naturligvis overnatte hos os! Vælger I at overnatte, kan vi forkæle jer med en lækker morgenbuffet søndag morgen inden afrejse. Se mere på siden Fest med overnatning. Kommer familien fra hele landet, så er et bryllup i Middelfart perfekt. Midt i Danmark og med smuk natur får i det bedste af det bedste.

Kontakt os i dag og fortæl os, hvordan vi kan opfylde jeres drømme for dagen!

Alt kan lade sig gøre – uanset om I vælger den store bryllupspakke (se vores pjece herunder) eller ønsker en anden sammensætning.

Personale festopdækning udsigten
Bryllupsringe

Hvad siger vores gæster?

 

Se vores bryllupsfolder og lad dig inspirere her: