Vælg din fest

Festopdækning i vores kursus- og konferencecenter

Festarrangement

Hold en uforglemmelig fest hos os på Severin i vores hyggelige omgivelser med panoramaudsigt, med smilende og professionelle Severinere omkring dig.

Bryllup

Hold bryllup på toppen af Middelfart! Med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer, har vi helt enestående rammer til jeres store dag.

Julefrokost

Julefrokost

Hold en festlig julefrokost med dejlig mad og den skønneste udsigt over Lillebælt.
Vi tilbyder julebuffeter til selskaber og firmaer på mellem 30 og 150 personer.

Festarrangement

30-130 personer.

Vi sætter altid en stor ære i at danne rammerne om jubilæum og mærkedage, både når det handler om en fødselsdagsfest, et sølvbryllup eller en firmafest.

Uanset om du planlægger den helt store aftenfest med middag og dans, eller hvis familien skal samles, så kan vi sammensætte en fest lige efter dine ønsker. Og med den smukkeste udsigt.

Fest i Panorama

Bryllup

40-150 personer

Brylluppet – en fest der skal huskes.
Ja, et bryllup er noget helt særligt. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at I får præcis den dag, som I drømmer om.

Vi Severinere står klar til at sammensætte en bryllupsfest, som passer både jeres temperament og jeres pengepung.

Julefrokost

30-150 personer

Julefrokost i eget lokaler med tid til hygge og socialt samvær.

På Severin får I I altid jeres eget lokale, så der er tid til at snakke og hygge med kollegaer og venner. Vores kokke disker op med en klassisk julebuffet tilberedt med sæsonens aller bedste, fynske råvarer, og smilende Severinere gør altid deres ypperste for, at I får præcis den julefrokost, I drømmer om.

Julefrokost

Om Severin

Vores lyse moderne festlokaler vender alle ud mod Lillebælt og har store vinduespartier, som giver dig den smukkeste udsigt til vand og broerne til Jylland.

Her er masser af plads og højt til loftet – med lækkert dansk design og lyst interiør.

Hvorfor vælge Severin?

Vores vigtigste mission er altid at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø, og severinske service, som vi får så meget anerkendelse for.

Severin er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en frisk gåtur efter maden.

Nomineringer og udmærkelser

Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest igen i 2022, for femte år i træk,  blev kåret med Travellers Choice prisen, som betyder at vi er blandt de 10% bedste hoteller i verden, målt på service.

Igen i 2022 var vi, også for 5. år i træk, med i opløbet om at blive hædret med den fornemme titel Årets Konference-center.
Nomineringen “Årets Konferencecenter” er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster.

Vi er ydmygt taknemmelige for, at vi nu, for femte år i træk, har haft mulighed for at vinde denne flotte pris.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

    Se vores persondatapolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi behandler dine data.