fbpx

Vælg din fest

Festopdækning i vores kursus- og konferencecenter

Festarrangement

Hold en uforglemmelig fest hos os på Severin i vores hyggelige omgivelser med panoramaudsigt.

Bryllup

Hold bryllup på toppen af Middelfart! Med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer, har vi helt enestående rammer til jeres store dag.

Julefrokost

Hold en festlig julefrokost med dejlig mad og den skønneste udsigt over Lillebælt.
Vi tilbyder julebuffeter til selskaber og firmaer på mellem 30 og 150 personer.

button

Om Severin

Vores lyse moderne restaurantlokaler vender alle ud mod Lillebælt og har store vinduespartier, som giver dig den smukkeste udsigt til vand og broerne til Jylland.

Her er masser af plads og højt til loftet – med lækkert dansk design og lyst interiør.

Hvorfor vælge Severin?

Vores vigtigste mission er altid at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø, og severinske service, som vi får så meget anerkendelse for.

Severin er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en frisk gåtur efter maden.

Nomineringer og udmærkelser

Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest i 2020 blev kåret til Danmarks 15. bedste konferencehotel, målt på service, var vi officielt også indstillet til at være med i opløbet om at blive kåret som Årets Konferencecenter både i 2018, 2019 og 2020.

Igen i 2021 er vi, for fjerde år i træk, med i opløbet om at blive hædret med denne fornemme titel.
Nomineringen “Årets Konference-center 2021” er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster.

Se de andre fire nominerede til ”Årets Konferencecenter 2021” her.

Denne nominering er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster. Vi er ydmygt taknemmelige for, at vi nu for fjerde år i træk har mulighed for at vinde denne flotte pris.

Liv og læring i skønne omgivelser
Se vores video her
Læs mere