Søg
Close this search box.

Hold uforglemmelige fester og selskaber på Severin

På Severin har vi stor erfaring med festplanlægning, og vi står klar til, at du kan læne dig tilbage og holde en uforglemmelig fest. Vi tilbyder forskellige festpakker og har mulighed for at skræddersy arrangementet, så det passer til netop dine behov og ønsker – uanset om du skal holde bryllup, konfirmation, fødselsdag, personalefest, julefrokost eller noget helt sjette. Hos Severin får du en uforglemmelig fest med overnatning på Fyn.

Læs mere om vores festlokaler, festmenuer og mulighed for overnatning efter festen. Eller kontakt os direkte og fortæl om jeres festplaner, så vi kan komme med et godt tilbud. Hvis du vil vide mere om vores afbestillingsbetingelser, kan du læse om dem her.

Personalefest

30-130 personer

Vi sætter altid en stor ære i at danne rammerne om jubilæum og mærkedage, både når det handler om en fødselsdagsfest, et sølvbryllup eller en firmafest.

Uanset om du planlægger den helt store aftenfest med middag, dans og overnatning, eller hvis familien skal samles, så kan vi sammensætte et arrangement lige efter dine ønsker. Og i festlokaler med den smukkeste udsigt på Fyn.

Panorama - Festlokale og selskabslokale i Middelfart på Fyn
Hold bryllup på Severin

Bryllup

40-150 personer

Brylluppet – en fest der skal huskes.
Ja, et bryllup er noget helt særligt. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at I får præcis den dag, som I drømmer om.

Vi Severinere står klar til at sammensætte en bryllupsfest, som passer både jeres temperament og jeres pengepung.

Julefrokost

30-150 personer

Julefrokost i eget lokaler med tid til hygge og socialt samvær.

På Severin får I I altid jeres eget lokale, så der er tid til at snakke og hygge med kollegaer og venner. Vores kokke disker op med en klassisk julebuffet tilberedt med sæsonens allerbedste, fynske råvarer, og smilende Severinere gør altid deres ypperste for, at I får præcis den julefrokost, I drømmer om med fantastiske festlokaler og mulighed for overnatning.

Hold din næste julefrokost i lyse og lækre festlokaler og selskabslokaler i Middelfart på Fyn
Hold dit næste firmaarrangement i lyse og lækre festlokaler og selskabslokaler i Middelfart på Fyn - Severin har fantastisk udsigt over Lillebælt

Firmaarrangement

40-150 personer

Sommerfest? Julefrokost? Kickoff med efterfølgende fest? Er der simpelthen bare noget at fejre?

Lad os være din sparringspartner og hold en ufoglemmelig personalefest i afslappede omgivelser med den smukkeste udsigt over Lillebælt fra toppen af Middelfart.

Alle fester er forskellige. Vi står klar til at sammensætte en fest lige efter dine ønsker. Du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning – eller om du vil læne dig tilbage og glæde dig over, at vi klarer det hele for dig.

Konfirmation

30-150 personer

Hvorfor ikke holde den store konfirmations festdag på toppen af Middelfart med den skønneste panoramaudsigt over Lillebælt?

Vi sætter en stor ære i at danne rammerne om livets mærkedage. Vi har lækre, lyse festlokaler, og vi forkæler jer naturligvis med skøn mad baseret på de bedste, fynske råvarer.

Glade Severinere står klar til at sammensætte en fest lige efter jeres ønsker – og så er det bare at læne sig tilbage og nyde dagen med konfirmanden i centrum.

Hold konfirmation i skønne selskabslokaler på Severin i Middelfart
Få en skræddersyet menu

Få serveret festmenu eller overdådig buffet til din fest. Vores kokke sammensætter menuer ud fra sæsonens bedste, fynske råvarer. Se vores sæsonmenuer herunder.

Forkælelse til ganen

Få overblik over vores udvalg af vine, hvor vi lægger stor vægt på bæredygtig og økologisk vin – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se vinkort herunder.

Gå aldrig sulten i seng

Slut dagen eller aftenen af med natmad til dine gæster. Uanset om du er til hotdogs med det hele, frikadeller eller aspargessupppe, har vi noget til dig.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din fest

Ring til os på + 45 63 41 91 00, send os en mail på severin@severinkursuscenter.dk eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Se vores persondatapolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi behandler dine data.

    Et godt sted at holde fest. Punktum.