Søg
Close this search box.

En oplevelse du aldrig glemmer

Hvalsafari i Middelfart

Hvalsafari - Se marsvin i Middelfart ved Lillebælt

En oplevelse du aldrig glemmer…

I Lillebælt kan du komme på hvalsafari, – whalewatching, og opleve de danske farvandes tætteste koncentration af de små hvale – marsvinene. Der er faktisk ikke mindre end ca. 3000 marsvin, der boltrer sig i Lillebælt!

Det er muligt at se marsvin i Lillebælt hele året rundt, men der spottes absolut flest i maj, juni, juli og august. I sommermånederne er der flere muligheder for at komme helt tæt på de små hvaler på en hvalsafari. Det er en perfekt tilføjelse til enhver konference eller ophold i Middelfart. 

Som en ekstra oplevelse, giver en hvalsafari mulighed for at betragte de to smukke Lillebæltsbroer fra vandet. En oplevelse som bestemt ikke skal fornægtes! Både den nye og i særdeleshed den gamle Lillebæltsbro er et smukt syn fra vandet. De flest af os ser den måske kun fra toppen. Derudover kan i krydre dagen med en bridgewalking, hvor i kommer op og går på toppen af den gamle Lillebæltsbro. 

Tag på hvalsafari med en TURBÅD

Hvalsafarierne går i Middelfarts Gammel Havn, hvor Galeasen Aventura, Mira III, MS Fortuna og MS Marianne ligger fortøjet. Turbådene udbyder hvalsafarier på 2-3 timers varig med fokus på at spotte de små hvaler, når de kommer op for at trække luft. Under sejladsen fortæller besætningen mere om marsvinene og om, hvad der ellers ses undervejs på den skønne tur gennem Naturpark Lillebælt.

En dag på vandet i Middelfart giver dig oplevelser for livet, hvor i kan få lov til at komme så tæt som muligt på de flotte marsvin. Hvalsafari i Middelfart er en unik oplevelse, som i ikke kan finde mange andre stedet i landet. Med overnatning her i Middelfart står Severin klar til at give jer en forlænget weekend med hvalsafari, overnatning og god mad. Udsigten fra vores bygninger er også ud over Lillebælt, så der er rig mulighed for at nyde det flotte vand!

Har du brug for hjælp til at arrangere et firmaarrangement med hvalsafari? Tag fat i os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe med at sammensætte en pakke, som både inkluderer faglige faciliteter, teambuilding og oplevelser for alle jeres medarbejdere. Vi har flere årtiers erfaring inden for planlægning og eksekvering af konferencer, hvor du også kan give dine medarbejdere en tur på hvalsafari. Med placering i midten af Danmark kan du tage alle afdelinger i landet med!

Lad os sammensætte en konferencepakke med hvalsafari, der matcher jeres ønsker og behov.

Vi hjælper dig meget gerne med at planlægge en underholdende hvalsafari som en del af et arrangement her hos os.
Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dine planer!

Læs meget mere om mulighederne for en sjov og lærerig hvalsafari på turbådenes hjemmesider, hvor der også kan bookes billetter, eller aftales leje af båd med mandskab.

Tag en tur ud på Lillebælt og se marsvin boltre sig lige i nærheden – området er et af de steder i Europa med den tætteste koncentration af de små hvaler.

I Middelfart kan du booke hvalsafari med hele 4 turbåde – så der skulle være rig mulighed for at komme ud på Bæltet og opleve naturen, området og marsvinene