fbpx
Nyrenoverede værelser

Konference med overnatning

Konference med overnatning på Fyn

Moderne og kreative konferencelokaler med udsigt

Hos Severin på Fyn kan du afholde din næste konference med overnatning. Vi er et konferencecenter der tilbyder moderne, lyse og kreativt indrettede konferencelokaler. Alle lokaler indbyder til formidling, diskussion og fordybelse. Vi har naturligvis gratis Wi-Fi, og vi sørger for, at lokalet er sat op med alt det tekniske udstyr, vi har aftalt.

Vi sørger for, at din konference forløber efter planen, så du kan koncentrere dig 100 % om konferencen og dine konferencedeltagere. På den måde kan I alle gå glade herfra med rygsækken fuld af ny viden og inspiration.

 

Overnatning i trekantområdet – på Fyn

Løber konferencen over flere dage? Eller er der langt hjem efter dagens program?
Så er det oplagt at overnatte hos os efter din konferencedag er slut. Du og dine konferencedeltagere indlogeres i et af vores 76 dejlige, lyse værelser.

Vores konferencecenter er placeret i Trekantområdet – midt i Danmark, på Fyn. Det er derfor dejligt let at komme til os. Vi har nem adgang til Middelfart station, og vi ligger et stenkast fra motorvejen. Det er oplagt at samle folk fra hele landet til en konference her hos os.

Vi tager ansvar

Når du er konferencegæst hos os, vil du opleve, at vi har stor fokus på CSR. Vi er ”Severinere”, og vi har en fastlagt strategi for, hvordan vi dagligt arbejder med social kapital. Det bliver du en naturlig del af, når du er gæst hos os.
Kom med indenfor.

På Severin tilpasser vi arrangementerne, så de passer til lige netop dit behov og økonomi. Dette gælder uanset om du booker et møde, et kursus, eller en konference med mange deltagere.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Himmel og Hav - lokale med enestående udsigt

Vore konferencelokaler er alle udstyret med moderne faciliteter, og opstilles helt efter dine ønsker.

På Severin finder du lokaler og faciliteter til alle formål

Som foredragsholder får du lokaler med god akustik, moderne udstyr, og hjælp fra vore smilende teknikere Esben og Per.

Himmel og Hav - lokale med enestående udsigt

Vore konferencelokaler er alle udstyret med moderne faciliteter, og opstilles helt efter dine ønsker.

På Severin finder du lokaler og faciliteter til alle formål

Som foredragsholder får du lokaler med god akustik, moderne udstyr, og hjælp fra vore smilende teknikere Esben og Per.

Se mere om vores konferencecenter her:

Hvad siger tidligere konferencegæster om os?

Birgit Burchardi, Uddannelsesforbundet

“Jeg kan varmt anbefale Severin som kursus- og konferencested. Så snart man træder ind af døren mærker man en tryg og dejlig stemning, ikke mindst skabt af det skønne personale på alle niveauer. Severin er ikke kun et kursussted, da der også bliver lagt vægt på læring og kreativitet, hvilket fremgår af udsmykningen mv. De får hele tiden nye ideer og tør at leve dem ud. Alt hvad man spørger om kan lade sig gøre, så man som kursusleder altid er i trygge hænder. Udsigten og maden er også i top. Og at det udspringer af Andelsbevægelsen gør det kun endnu bedre. Sammen er vi stærke.”

Susie Lynge, Netværksakademiet

“Jeg er kommet meget hos Severin og har uden undtagelse oplevet en utrolig høj grad af service, en hjertevarme og ægthed, som er ganske særlig. Personalet er hele vejen rundt imødekommende, venlige og opmærksomme, og det gælder alt fra dem i receptionen, tjenerne, køkkenpersonalet, teknikerne og rengøringen. Man fornemmer, at der er ægte fokus på dig som gæst, der gør, at du føler dig meget velkommen. I rollen som kursusleder har jeg altid følt mig 100% sikker på tingene omkring, at et kursus går nemt hos Severin. Maden er utrolig lækker og lokalerne er funktionelle. Der bliver tænkt på helheden, men bestemt også på alle små ting, som i virkeligheden gør den store forskel for dig som gæst.”

Michael Harris, Sund Kommunikation

“Det er vigtigt, at kursuscenteret kender mig, ved hvad jeg laver og hvilke forventninger jeg har. Jeg benytter helst ikke de helt store steder og kæder, hvor jeg bare er en i mængden og skal starte forfra hver gang jeg booker.

Teknikken skal bare fungere 100%, da det betyder næsten alt for en god oplevelse. Jeg har fået rigtig god teknikerservice hos Severin og alt fungerer – også til vores eksterne foredragsholdere som stiller store krav.
Jeg taget tid på hvor effektivt pauserne forløber, og jeg sætter pris på en smidig afvikling af frokostbuffeten, så mine kursister ikke skal vente i evigheder på maden!
Det gør, at vi kan have en effektiv kursusdag, og der er tid til spise sin mad og få netværket i pauserne. – Vi burde nok i fremtiden afsætte lidt mere tid til Severins kagebord :-)”

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere