Konferencelokaler

Konferencelokaler i stemningsfulde omgivelser

Konferencelokalernes omgivelser betyder meget for oplevelsen af succes, når samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere skal mødes og afholde konferencer. Konferencelokaler med moderne faciliteter i stemningsfulde omgivelser er de bedste rammer, du kan give dine konferencedeltagere.

Severin Kursuscenter sikrer jer en god oplevelse når I skal afholde konference. Severin er ejet af COOP, og vi er medlem af Foreningen Danske Konferencecentre (FDK). Severin kan skrive sin historie tilbage til 1932. I dag er de stemningsfulde konferencelokaler opkaldt efter Severin Jørgensen, FDBs første formand og en markant personlighed i andelsbevægelsen. Severin Kursuscenter servicerer over 45.000 gæster årligt.

Konferencelokaler med hyggelig og moderne indretning

Medarbejderne på Severin gør alt for, at vores gæster kan føle sig hjemme. Du har gratis adgang til velindrettede motionsrum med maskiner til styrketræning, løbebånd, motionscykler, pilatesbolde, isvand, håndklæder osv., og med den dejlige natur omkring konferencecentret er der rig mulighed for at gå en spadseretur ned til vandet, eller bare nyde den dejlige udsigt ud over Lillebælt fra en af vore sydvendte terrasser.

Vores moderne mødelokaler gør det nemt at holde professionelle konferencer. Severin Kursuscenter rummer 14 konferencelokaler med plads til 15 – 200 personer og 15 grupperum med plads til 6-12 personer. Vi har indrettet de moderne konferencelokaler med alle nødvendige tekniske hjælpemidler, overhead projektor, LCD projektor, flipover/whiteboard tavler osv. og der er naturligvis gratis trådløst internet overalt i de fleksible konferencelokaler.

Ved reservation af vores konferencelokaler kan vi i samarbejde med lokale leverandører tilbyde en lang række teambuilding-aktiviteter og underholdende indslag. Aktivitetskufferten, der kan rekvireres gratis i receptionen, indeholder f.eks. 10-12 teambuilding-øvelser. Øvelserne er beregnet til 2-30 deltagere.

 

 

Se dig omkring på Severin

Vi har lavet en lille video og et galleri, så du kan danne dig et indtryk af hvem vi er, og se vore flotte rammer til kursus, konference, fest eller overnatning. Velkommen indenfor!

Fakta om Severin

Se hvad vi kan tilbyde dig som gæst på vores kursuscenter:
Prisniveau Middel
Afstand til station / lufthavn 3 km / 60 km
Antal værelser 76
Antal undervisningslokaler 14
Antal grupperum 15
Max. kapacitet på et værelse 200
Max. antal personer, der overnatter 140
Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL