Søg
Close this search box.

Lokaler til alle former for arrangementer - fra 2 til 300 personer

Mødelokaler i Middelfart til konference eller kursus

Kreative mødelokaler skabt til dit arrangement

Hos Severin får du det perfekte sted til dine møder og arrangementer i Middelfart. Vi sørger for, at din oplevelse bliver fantastisk med god mad, inspirerende omgivelser og fremragende service. Vores vigtigste mission er at sende glade gæster ud af døren, og hos os er jeres succes vores mål. Så hvis du leder efter et professionelt konferencecenter og sparring til dit næste arrangement, er du kommet til det rette sted.

Klik herunder på billederne af de mange forskellige lokaler vi kan tilbyde til dit næste arrangement
– og få en virtuel rundtur i vores kreative hus!

Moderne lokaler til møder, kurser og konferencer på Fyn

Vi stræber altid efter at sikre, at dit møde, kursus eller konference bliver afholdt på bedst mulige vis her på Fyn. Som kursusleder forventer man selvfølgelig, at kursusfaciliteterne er i top, uanset hvilket møde, der skal afholdes. Med faciliteterne i orden, er der ro og plads til at fokusere på det væsentlige – nemlig et vellykket møde hvor du og deltagerne tager herfra inspireret og med gode resultater.

Vores mødelokaler i Middelfart

Himmel og Hav

Plads til 180 i biografopstilling
176 personer i skoleborde, 58 personer i U-bord

Klik på billedet for en virtuel rundtur i lokalet

Bro og Bælt

Plads til 327 personer i biografopstilling
212 personer i skolebordsopstilling, 62 personer i U-bord

Klik på billedet for en virtuel rundtur i lokalet

Opdagelsen

Plads til 60 personer biografopstilling,
52 personer i skoleborde, 30 personer i U-bord

Klik på billedet for en virtuel rundtur i lokalet

Evigheden / Fremtiden

Plads til 50 personer i skoleborde, 30 personer
i U-bord

Klik på billedet for virtuel rundtur i lokalet

Passionen

Plads til 72 personer i skoleborde, 38 personer i skoleborde

Klik på billedet for virtuel rundtur i lokalet

Glæden / Friheden

20 personer samlet – integreret
videokonference

Klik på billedet for en virtuel rundtur i lokalet

Skønheden

Plads til 36 personer i skoleborde, 24 personer i U-bord

Klik på billedet for virtuel rundtur i lokalet

Fremskridtet

Plads til 22 personer i U-bord, 28 personer i skoleborde

Klik på billedet for virtuel rundtur i lokalet

Drømmen

Plads til 18 personer i U-bord, 24 i skolebordsopstilling

Klik på billedet for virtuel rundtur i lokalet

Årstiden

Fast opstilling til 20 personer

Klik på billedet for virtuel rundtur i lokalet

Livet

Plads til 14 i U-bord

Klik på billedet for virtuel rundtur i lokalet

Grupperum 8-12 pers.

Plads til 12 personer i samlet bord

Klik på billedet for virtuel rundtur i lokalet

Hvorfor vælge Severin som kursus- og konferencecenter?

Severin er det ideelle valg for dine kurser og konferencer midt i Danmark, hvor vi fokuserer på faciliteter, rammer og muligheder for kreativitet, leg og læring. 

Vores primære mål som moderne konferencecenter er, at vores gæster tager fra Severin med et smil på læben, fordi de har haft en mindeværdig og autentisk oplevelse hos os. De har nydt at være i et inspirerende miljø og ikke mindst den særlige severinske ånd, som vi værner om.

Du vil mærke en unik atmosfære i vores hus, og takket være denne særlige stemning har vi i de senere år modtaget adskillige anerkendelser på Severin – anerkendelser, som vi ydmygt takker for og er stolte af.

Hold din næste konference på Severin i Middelfart

Vi er blandt de 10% bedste hoteller i verden, målt på service

Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest igen i 2024 – for 9. år i streg – blev kåret med Travellers Choice prisen, som betyder, at vi er blandt de 1% bedste hoteller i verden, målt på service.

De ideelle møde- og konferencelokaler ligger i Middelfart

Tidligere var vi kendt som et velrenommeret kursuscenter i Middelfart. Gennem de seneste år har efterspørgslen på vores mødelokaler, festlokaler og hotelværelser været stigende. Vi er derfor utroligt stolte og glade for at kunne byde velkommen til vores nye konferencebygning fra 2021, som omfatter store, lækre og lyse konferencelokaler. Lokalerne kan alle rumme fra 20 personer og op til 300 personer i det største lokale.

Mens du holder møde i vores lokaler, kan du nyde en enestående udsigt. Vi er beliggende på en bakketop, kun 100 meter fra Lillebælt med skoven som nærmeste nabo og panoramaudsigt over vandet samt de to broer.

Himmel og Hav lokale

Kom med indenfor

Ønsker du at se, hvordan vores hus ser ud indefra, inden du ankommer? Tag på en virtuel rundvisning nedenfor, og klik dig rundt for at se vores mødelokaler, restauranter, loungeområder og receptionsområde.

Den perfekte lokation til afholdelse af møder, konferencer og firmaarrangementer ​

Vores ideelle beliggenhed, blot 100 meter fra motorvejsafkørslen til Middelfart, gør os let tilgængelige, og offentlig transport til stationen samt IC3-forbindelser til hele landet sikrer nem rejse. En bus til og fra banegården stopper blot 100 meter fra Severin. Vi er omgivet af en naturskøn kulisse med vand, strand og skov som vores baghave – perfekt til en aktiv pause eller en forfriskende gå-, løbe- eller cykeltur.

I vores afslappede omgivelser betjener vi årligt over 90.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer. Med 18 mødelokaler i Middelfart og yderligere 11 grupperum, er vi et konferencecenter i trekantområdet, der byder på stor fleksibilitet og imødekommende atmosfære.

Dronebillede4-scaled (1)
Find et brætspil, bordfodbold og dart i Pauseriet

Møde- og konferencelokaler i et detaljeorienteret kursuscenter

Hos Severin ønsker vi, at din oplevelse går ud over dine forventninger. Vores “Tillidsbar” i receptionen et afslappet sted til socialt samvær. “Udsigtspladsen” med komfortable strandstole og tæpper, indbyder til ro og fordybelse, og du kan nyde gratis kaffe og te. Vores sofaområde er udstyret med spil til fri afbenyttelse.

Vi tilbyder også særlige faciliteter som vores “spa-afdeling” på værelset, Severins puslebord og strikkehjørner, hvor du kan tage en pause. På “Tankegangen” kan du lade dig inspirere af vores citater, der afspejler vores ønske om at være et læringssted, der indbyder til inspiration, stof til eftertanke, indsigt og et smil på læben.

Vores mål er at skabe mere end blot et konferencehotel; vi stræber efter at skabe en unik og gennemtænkt oplevelse, hvor hver eneste detalje bidrager til at gøre dit besøg mindeværdigt.

Vores mange faciliteter hos Severin

Closeup fitness pulseriet
  • Gratis rådgivning og hjælp før, under og efter din konference
  • 24 timers hjælp fra smilende Severinere under dit ophold
  • Severin er ejet af COOP, og vi arbejder tæt sammen med Danske Konferencecentre, som finder andre muligheder til dig og dit arrangement, hvis vi ikke har plads  på det ønskede tidspunkt.

Hvad siger vores gæster?

 
Angelika personale

Send en forespørgsel

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 2 timer med et svar*

*Alle dage i mellem kl. 8.00 -16.00