Søg
Close this search box.

KOM TÆTTERE PÅ HINANDEN OG FÅ TID TIL SOCIALT SAMVÆR

Personalefest

MØDE – KURSUS- KONFERENCE

Personalefest

Sommerfest? Julefrokost? Kickoff med efterfølgende fest? Er der simpelthen bare noget at fejre? Lad os være din sparringspartner og hold en uforglemmelig personalefest i afslappede omgivelser med den smukkeste udsigt over Lillebælt fra toppen af Middelfart.

Alle fester er forskellige. Vi står klar til at sammensætte en fest lige efter dine ønsker. Du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning – eller om du vil læne dig tilbage og glæde dig over, at vi klarer det hele for dig.

Bliver festen lang, og er der langt hjem? Husk at vi har 107 dejlige værelser til overnatning efter festen. Se mere om mulighederne for overnatning på siden Fest med overnatning.

Lad dig inspirere i vores forskellige festbrochurer nedenfor – eller kontakt os i dag og fortæl os mere om dine festplaner!

Hvad siger vores gæster?

 

Se mere i vores festbrochure, og lad dig inspirere til personalefesten:

Derfor skal I vælge Severin til jeres næste personalefest:

Når det kommer til at fejre succes, samarbejde og sammenhold, fortjener jeres medarbejdere kun det bedste. Og hvad er bedre end at holde en uforglemmelig personalefest på et sted, der matcher jeres ambitionsniveau?

Vælg Severin, og lad os være rammen for jeres næste personalefest. Uanset om det er en sommerfest, julefrokost, kickoff eller en hvilken som helst anden festlig anledning, er vi stedet, der tilbyder mere end bare en location. Med en betagende udsigt over Lillebælt fra toppen af Middelfart, giver vi jeres fest den unikke atmosfære, som alle vil tale om længe efter.

Men det er ikke kun placeringen, der gør Severin særlig. Det er vores dedikerede hold og vores evne til at skræddersy hver detalje af jeres fest. Vores tilgang er enkel: Alle fester er unikke. Ønsker I at være dybt involveret i planlægningsfasen? Vi er her for at lytte og realisere jeres vision. Foretrækker I at overlade styringen til os og blot nyde begivenheden? I kan stole på, at vi sørger for alt fra mad, drikkevarer til borddækning.

Og når festen når sin afslutning, er der ingen grund til at bekymre sig om hjemtransporten. Med 107 komfortable værelser tilbyder vi overnatningsmuligheder, så I kan fortsætte hyggen næste morgen over morgenmaden. Mange har allerede valgt os og delt deres positive oplevelser, fra sommerfester til familiefester. Kom og oplev selv, hvorfor så mange vælger Severin til deres fester. Kontakt os, og lad os sammen skabe jeres næste uforglemmelige personalefest.

Svingdør facade
Personalefest mennesker