fbpx
Kom tættere på hinanden og få tid til socialt samvær

Personalefest

Møde - Kursus- Konference

Personalefest

Sommerfest? Julefrokost? Kickoff med efterfølgende fest? Er der simpelthen bare noget at fejre? Lad os være din sparringspartner og hold en uforglemmelig personalefest i afslappede omgivelser med den smukkeste udsigt over Lillebælt fra toppen af Middelfart.

Alle fester er forskellige. Vi står klar til at sammensætte en fest lige efter dine ønsker. Du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning – eller om du vil læne dig tilbage og glæde dig over, at vi klarer det hele for dig.

Bliver festen lang, og er der langt hjem? Husk at vi har 107 dejlige værelser til overnatning efter festen. Se mere om mulighederne for overnatning på siden Fest med overnatning.

Lad dig inspirere i vores forskellige festbrochurer nedenfor – eller kontakt os i dag og fortæl os mere om dine festplaner!

Sommerfest – sommer 2019
“Vi startede med en tur på Bridge Walk, som kan anbefales. Efterfølgende stod Severin for forplejningen som var i top med mad som alle i selskabet roste. Vi kunne sagtens finde på at komme igen til enten sommer fest eller team building.”
Thomas G
Familiefest – marts 2020

“Flot kage bord – næsten sønderjysk til velkomst – veltillavet aften menu. En utrolig velfungerende betjening.
Flotte lokaler og afsluttet med en stor morgen buffet.
Fri adgang til kaffe og andre varme drikke døgnet rundt, placeret forskellige steder
Øl og vand til rådighed – bare skriv navn på en liste (tillidsbar).
Dejligt ophold!”

Knud N

Fødselsdagsfest med udsigt – februar 2020

“Vi har fået RIGTIG mange gode og flotte tilkendegivelser fra vores gæster, der går på den flotte og professionelle service I ydede på aftenen. Flere vil bruge Jer senere, enten som overnatnings-mulighed eller som et godt sted at afholde et festarrangement på et eller andet tidspunkt.

Vi kan forstå, at Jonas snart er udlært som tjener, og vi vil hermed give dig, Jonas, vores ALLER-bedste anbefalinger og held og lykke i din fremtidige færd !! Vi ses!”

Gitte Andersen og Michael Bach

Se mere i vores festbrochure, og lad dig inspirere til personalefesten:

Personalefest eller firmafest med fantastisk beliggenhed lige ud til Lillebælt.
Personalefest eller firmafest afholder I selvfølgelig med udsigt til Lillebælt i Severins flotte restaurant. Her er også mulighed for at få særlig festmenu til selskabet.
Læs mere