Søg
Close this search box.

Rart at vide – få svar på dine spørgsmål

Praktisk information til overnattende gæster

Praktiske oplysninger om dit ophold på Severin

På denne side har vi samlet en masse praktiske informationer (i alfabetisk rækkefølge) til dig som overnattende gæst.

Hvornår er der morgenmad? Hvornår skal jeg checke ud? Er der Wi-Fi på værelserne?

Er du i tvivl om andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail eller spørge vores receptionister, der står klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at se dig på Severin.

Værd at vide for overnattende gæster

Afrydning i restauranten

Til morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe vil du som gæst hos os opleve, at der står afryddervogne, som du kan bruge til at stille dit brugte service på. Dette er en helt bevidst og gennemtænkt detalje, som afspejler vores kultur og vores rødder i andelsskolebevægelsen fra 1930’erne, hvor Andelsskolen (Severin) blev bygget.

Aktiviteter

I Pauseriet finder du en reol med brætspil, dart, bordfodbold og et billardbord. I loungen finder du også et puslespil, du er velkommen til at samle.

Ansvarlighed

Vi gør, hvad vi kan for at passe på miljøet. Derfor skifter vi ikke dine håndklæder, med mindre du lægger dem på gulvet. Ønsker du at få dit sengetøj skiftet under dit ophold, gør vi det gerne – kontakt blot receptionen.

Aviser

I receptionsområdet findes diverse aviser til fri afbenyttelse.

Bagage

Efter check ud, kan du opbevare din bagage i de dertil indrettede områder ved receptionen.

Betaling

I restauranten og i receptionen kan du betale med betalingskort. Vi modtager både danske og diverse udenlandske kort samt fremmed valuta, som kan veksles i receptionen. Vi modtager følgende betalingskort: Dankort, Visa, Eurocard, Visa Electron og Mastercard.

Check ind og check ud

Check ind foregår fra klokken 14.00, og check ud er senest klokken 10.00 alle ugens dage. Vi beder dig aflevere værelsesnøglen i receptionen.

Cykler

Du kan leje en cykel og få en frisk cykeltur ned til havnen eller Middelfart centrum. Henvend dig blot i receptionen. Pris 3 timer: kr. 50,- og pris en hel dag: Kr. 100,- (Bemærk venligst, at cyklerne ikke kan reserveres).

Drikkevarer

En bar findes ved receptionen. Der er kaffe, te og vand frit tilgængeligt i fællesområderne.

El-biler

Vi har 12 ladestandere og 2 lynladestandere på vores parkeringsplads. Du skal benytte OK App'en for at bruge el-ladestanderne og betale den vej igennem. Har du brug for opladning til Tesla, findes det 50 meter fra vores parkeringsplads.

Festarrangementer

Du kan også afholde din fest på Severin. Kontakt receptionen for nærmere information.

Find vej

Det er nemt at finde Severin, uanset om du er i bil eller kommer med tog. Vi ligger få minutter fra afkørsel 58b på E20 ved Den Nye Lillebæltsbro og knap 3 km fra Middelfart station.

Fitness lokale

I vores fitnessrum, Pulseriet, kan du få pulsen op på løbebånd, crosstrainer eller motionscykel. Du finder desuden udstyr til let styrketræning og yoga.

Genanvendelse

Vi sorterer affald i 9 fraktioner, og vi beder vores gæster om at hjælpe med at sortere deres affald i de opstillede beholdere. Vores forbrug af plastikvandflasker blev udfaset i 2021, hvor vi gik over til stationære vandstationer i hele huset.

Hjertestarter

Vi har en hjertestarter hængende i et varmeskab ved hovedindgangen. Den er registreret på hjertestarter.dk og er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Internet / Wi-Fi

Der er trådløst internet i samtlige fællesområder, lokaler og værelser. Koden til det trådløse netværk er: detbedstekagebord.

Kioskvarer

I receptionen er der et udvalg af diverse kioskvarer såsom toiletartikler og slik.

Legitimation

Der skal fremvises legitimation ved indcheck på hotellet. Alle, der driver hotel, sommerhotel, gæstgiveri, pensionat, herberg, vandrehjem eller lejrplads i Danmark, skal indføre overnattende, der er fyldt 16 år, i en gæsteprotokol med angivelse af fulde navn, fødselsdato og bopæl. Gæsteprotokollen kan føres elektronisk. Logigiveren skal kræve fremvisning af billedlegitimation som dokumentation for identitetsoplysningerne. Stk.2. Oplysningerne i protokollen skal opbevares i 2 år. For yderligere information, se mere her under §31

Morgenmad

Morgenmad serveres i tidsrummet kl. 07.00 – 10.00 alle dage og er inkluderet i din værelsesreservation, hvis ikke andet er anført.

Motion

Kort over løberuter og gåture i Middelfarts unikke natur kan rekvireres i receptionen. For hver kilometer du løber, giver Severin 1 krone til Danske Hospitalsklovne. Hør mere i receptionen.

Parkering

Vi har 300 gratis parkeringspladser til fri afbenyttelse af vores gæster.

Restaurant

Der kan tilkøbes middage i vores restaurant i tidsrummet kl. 18.00 - 20.30. Spørg efter dagens menu(er) i vores reception eller hos vores tjenere.

Rygning

Severin er røgfrit, og der må derfor kun ryges udenfor. Udendørs overdækket rygeområde findes i forbindelse med restauranten.

Sengeudstyr

Du kan få en ekstra dyne ved forespørgsel i receptionen.

Sysæt

Sysæt kan lånes i receptionen.

To go pose

Vi tilbyder en ”To go pose” til udflugten eller hjemturen. Hør mere i receptionen.

Taxa / tog

I receptionen kan vi bestille taxa til dig samt orientere dig om togtider.

Terrasse

Vi har en dejlig vestvendt terrasse. Her er du velkommen til at nyde en forfriskning, som du kan købe i restauranten/baren.

Tilgængelighed

Vi har elevator og værelser, der er velegnede for gæster med mobilitetsudfordringer.

Vidste du...

– at du kan ”redde kagen” ved at købe en kageboks til kr. 45,- med hjem?* Hør mere i receptionen! *Bemærk! Ikke muligt i perioden 20. juni – 15. august.

Mere inspiration til dit ophold

Værelser

Tag et kig på vores forskellige værelser og find det, der passer bedst til dig. Se billeder og 360 graders visning.

Aktiviteter

Hvad skal vi lave? Middelfart har et hav af mulighed for aktiviteter uanset, om du er til action, kultur eller natur.

Historien

Hvorfor hedder I egentlig Severin? Dyk ned i historien om Severin Jørgensen og Andelsskolen, der blev til et konferencecenter.

Smagen af Severin

Vi går meget op i, at du får god mad, når du er gæst hos os. Nu kan du prøve et par af opskrifterne derhjemme.

Book din næste overnatning direkte hos os

Et godt sted at blive klogere. Punktum.