Næsten 800 millioner mennesker er kronisk underernærede, som en direkte konsekvens af miljøforringelse, tørke og tab af biodiversitet. Vi vil gerne være med til at stoppe sult i verden og forbedre vores miljø.
Derfor vil vi forkæle vores gæster med mere økologi, mere grønt og mindre oksekød.
Faktisk skal vores økologiprocent helt op på 90% på morgenbuffet og kødforbruget pr. gæst pr. dag skal reduceres med 60% over de næste 5 år.
Som ansvarligt konferencehotel vil vi gerne øge vores indkøb af lokale råvarer på Fyn, som skal ske med respekt for vores producenters håndværk og historie.
Vi vil øge vores indkøb med 50%, men vi skal forbruge vores fødevarer med omhu, og vores ambition er intet madspild i 2030.
I forlængelse af det skal vores vilde have skabe bedre bestøvning til vores lokale producenter og inspirere lokalsamfundet til lidt vildere haver. Sammen kan vi skabe bedre biodiversitet.
Flere bier og mere økologi, mindre C02, pesticider og vandforbrug er vores fokusområder.