fbpx

Skønne oplevelser og aktiviteter i Middelfart - bo på Severin

Aktiviteter på Severin og i vores område

Vi kan tilbyde gode aktiviteter til ethvert arrangement, hvad enten det drejer sig om ren hygge, personaleudvikling eller teambuilding nær skov og strand.

Hvis du vil ud at prøve nogle af de store attraktioner i området, kan vi hjælpe med at arrangere Bridgewalking, Hvalsafari, Golf, Matchracing, RIB tur, Cykelture eller andre naturoplevelser i området.

Vi hjælper dig også gerne med at kombinere den traditonelle konference med aktiviteter og sjove indslag. Aktiviteterne kan være udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og motivation eller lige, hvad I ønsker.

Vi samarbejder med oplevelsesuniverset Visit Lillebælt, som byder på førsteklasses oplevelser i, ved eller på vandet. Desuden tilbyder MeetingLillebælt en lang række aktivitetspakker skræddersyet til kursus- og konferencearrangementer.

Udsigt over Lillebælt
Udsigt over Lillebælt og Middelfart fra terrassen

Bridgewalking

I Middelfart er vi stolte af at være det eneste sted i Europa, hvor du kan bestige en bro!
Bridgewalking Lillebælt tilbyder en storslået, 2,5 kilometer gåtur over Lillebælt på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, som stod færdig i 1935.

Golf

Vil du have naturen helt tæt på med udsigt til Danmarks største Naturpark på teestedet, så er Lillebælt området en ideel golfdestination.
Med tre fine golfbaner inden for 30 min. afstand får du en stor variation med alt lige fra kuperet terræn, bynære baner og åbne seaside baner.

Hvalsafari

I Lillebælt kan du komme på hvalsafari, – whalewatching, og opleve de danske farvandes tætteste koncentration af de små hvale – marsvinene. Der er faktisk ikke mindre end ca. 3000 marsvin, der boltrer sig i Lillebælt!

Cykling

Tag cyklen med til smukke Middelfart!

Vores skønne lokalområde – i tæt nærhed til både skov og vand – kan du benytte dig af hvad enten du er på kursus, eller ønsker at komme på cykelferie.

Staurbyskov – rekreativt område i Severins baghave
perfekt til gå-, løbe- eller cykelture

Staurbyskov er et fantastisk  rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.
I skoven bagved Severin er der bl.a. etableret en asfalteret cykel- og løbesti, en sideløbende ridesti samt mountain bike spor (5,7 km blåt spor) til både nybegynderen og den mere erfare MTB’er.

Staurbyskov ligger parallelt med Lillebælt ud mod Strib, og starter i Severins baghave.

Cykeltur
Cykelture i skov og ved strand - et oplagt valg er Middelfart
Det flydende kommunikationslaboratorium
Det flydende kommunikationslaboratorium
Gå mig glad med Heidi
Gå mig glad med Heidi

Eksterne samarbejdspartnere

GoSail

Teambuilding med vind i håret! Hvad enten det drejer sig om medarbejder- eller kundeevents, har GoSail ekspertisen til at afholde kapsejladser med udgangspunkt i udvikling, kommunikation, samarbejde – eller noget helt fjerde. Se mere under Sejlsport.

Get Outdoor

Get Outdoor laver aktiviteter i naturen med fokus på læring, fællesskab og det at overskride sine grænser i et trygt miljø. Her kan du få mindeværdige naturoplevelser, som både kan give sus i maven, eller mere rolige/hyggelige omgivelser med bål, mad og store Tippi telte.
Der kan arrangeres 3 timers ture til grupper fra 4 – 100 personer både til SUP, kano, kajak og  MTB.  Så her har vi at gøre med en samarbejdspartner der kan  lave teambuilding oplevelser både på jorden, i luften og på vandet.

 

Gå dig glad – konference-gåtur med Heidi Møller
Heidi elsker at gå – og hun lever faktisk af at invitere andre til at gå med. Hvorfor ikke tage dine kursus- og konferencegæster med på gåtur, der åbner op for glad energi og den spontane samtale?
Når I så kommer tilbage med røde kinder og friske smil på læben, så er der endnu en god grund til at smage et stykke kage fra Severins “det bedste kagebord!”

Flere eksterne samarbejdspartnere

Klatretræ.dk

Træklatring, teambuilding, kurser og naturoplevelser for alle, som gerne vil prøve noget ud over det sædvanlige.
Klatretræ.dk kan byde på forskellige former for arrangementer, alt efter om I er en virksomhed, institution, skole eller kommer i privat regi. Målet for alle arrangementer er den gode oplevelse for alle.

AWA Teambuilding

“After Work Arrangement” – vi hjælper med at skabe glade medarbejdere.
AWA Teambuilding gør det nemt at give medarbejdere, kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere en teambuilding-oplevelse ud over det sædvanlige.

Har I brug for et kort afbræk på en halv time og eller et omfattende heldagsarrangementer evt. med teamudvikling eller foredrag, så kan AWA Teambuilding hjælpe jer. Se mere her.

 

Teambattle.dk

Her er noget for enhver smag, og ethvert budget. Prøv escaperoom, bueskydning, GPS – løb eller laserskydning, med voksne uddannede instruktører som har stor erfaring med teams. Du får en oplevelse med mulighed for aktiviteter på flere sprog og med en meget stor fleksibilitet,  hvis du vælger at bruge nogle timer med teambattle.dk, og dine gæster vil få en god oplevelse, hvor alle kan være med.

træklatring
træklatring
Escape Box med TeamBattle.dk
Escape Box med TeamBattle.dk

Gratis pauseaktiviteter og teambuildingøvelser

På Severin har vi mange gratis tilbud, hvis du vil krydre dine pauser med lidt ekstra. Herunder er et par eksempler til inspiration:

Jagten på de grønne Severinere – del dit hold op i grupper og gå på jagt efter de grønne Severinere. Vi har mange grønne venner rundt omkring i huset (også udenfor) – og de har alle deres helt særlige historie.

Aktivitetskuffert – 10 forskellige, enkle teambuilding- og kommunikationsøvelser. Reserver gerne din kuffert inden ankomst – så gør vi den klar til dig!

Ice breakers – pauseaktiviteter med fokus på kommunikation, kreativitet, samarbejde, accept og koordinering.

Jane og Claus holder pause på Severin kursuscenter
Find de grønne Severinere - en sjov pauseaktivitet på Severin

Icebreakers – små aktiviteter som starter jer godt op

Et godt afsæt – eller en god pause – starter her.

Vi har skabt en række unikke gratis koncepter, som alle tager udgangspunkt i den gode oplevelse, det er at lære hinanden bedre at kende.
Skal det være mere dybdegående aktiviteter med et større udbytte, anbefaler vi at I får en ekstern instruktør og samarbejdspartner, som med professionel tilgang kan hjælpe jer igennem opgaven.

Se mere her.

Yoga – afslappende øvelser og meditation

Livsbalance er et moderne udtryk, som tager udgangspunkt i hvordan vi lever vores
liv mest hensigtsmæssigt, og hvordan vi skal undgå stress, depressioner og søvnløshed.

For at vi skal kunne performe optimalt, tales der om at man skal have fokus på 3xM – Motion, Mad og Meditation.

Se mere her.

kvinde laver yoga
Yoga er godt for krop og sjæl

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere