Søg
Close this search box.

Lækker mad og flotte omgivelser på Fyn

Firmaarrangement

Firmaarrangement – festen du skal mindes med et smil…

Severin tilbyder skønne og afslappende rammer til dit firmaarrangement både med og uden overnatning på Fyn. Vi er centralt placeret i Danmark – tæt på motorvejen og omgivet af Lillebælt, de to smukke broer, grønne arealer og skove.

Professionelle, veloplagte og yderst servicemindede Severinere står altid klar til at gå den ekstra mil for, at jeres firmaarrangement forløber perfekt uden fejl. Vi tilbyder gerne at være en del af planlægningsfasen, da vi har stor erfaring med afholdelse af firmaarrangementer i alle afskygninger her på Fyn.

Lokaler og restaurant

Vi tilbyder lokaler i alle størrelser – både store konferencelokaler med plads til op til 327 personer og små grupperum, som mindre grupper kan benytte sig af. Alle lokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede, så de indbyder til formidling, fordybelse og diskussion. Desuden kan vores skønne, grønne arealer tages i brug til udendørs aktiviteter, hvis vejret tillader det til jeres firma arrangement.

Vores fire restauranter har en smuk udsigt til Lillebælt i Middelfart, og de største kan rumme op til 150 personer hver. Så læn dig trygt tilbage, og overlad det hele til os.

Firmaarrangement med overnatning

Når dagens program er overstået, kan overnattende gæster gøre brug af vores gratis fitnessrum, som er udstyret med løbebånd og crosstrainers. Har man brug for frisk luft, tilbyder vi cykeludlejning – både vandet, skoven og Middelfarts hyggelige centrum og havn nås på få minutter.

Læs gerne mere om, hvad vi tilbyder af teambuilding og personalefester eller få et overblik over de fritidsaktiviteter, som vores skønne fynske lokalmiljø byder på.

Hvad siger vores gæster?

star rating  Her er det der behøves for at komme frisk videre næste dag. Gode toilet faciliteter. God seng med dejligt sengetøj. Jeg havde et værelse med en 3/4 seng, kun til... read more

avatar thumb Frank C
11. oktober 2023

star rating  Super konference lokation - Altid et super godt konference sted at holde kurser på arbejdet. Service og forplejning er i top fra start til slut. Maden er utrolig lækker og med gode råvarer og... read more

avatar thumb idahavn
22. september 2023

star rating  Værelse med Udsigt - og lyst til at komme igen - Super dejligt ophold. Flink og rar service overalt på hotellet. Personalet meget opmærksom på det gode ophold. Flot med retro FDB møbler både på værelserne og på de fælles arealer.... read more

avatar thumb Kirsten J
19. september 2023

star rating  Perfekt konferencehotel - Som arrangør af konference er jeg i de bedste hænder når vi bruger Severin. Lige fra den første kontakt om planlægning til den sidste deltagers check-out, får vi den allerbedste... read more

avatar thumb Alan W
19. september 2023

Få alle oplysninger til din fest eller firma arrangement i vores onlinebrochure her:

Firmaarrangement med overnatning
Klik på billedet og bliv klogere på vores teambuilding aktiviteter
Personalefest eller firmafest afholder I selvfølgelig med udsigt til Lillebælt i Severins flotte restaurant. Her er også mulighed for at få særlig festmenu til selskabet.
Klik på billedet og bliv klogere på fester på Severin