Firmaarrangement

Firmaarrangement med mulighed for overnatning, på FynSeverin Kursus og konferencecenter er det perfekte sted at afholde et firmaarrangement.Vi er placeret i Middelfart lige ud til Lillebælt, med kig til Jylland og omgivet af smukke grønne arealer. Arealerne er velegnede til at lave aktiviteter på, i fald at vejret skulle tillade det, så i planlæggelsen af jeres firmaarrangement kan i påtænke at være udendørs også.

Vores centrale placering på den grønne plet midt i landet kaldet Fyn, gør det nemt for jer at samles hvis jeres afdelinger er lokaliseret i forskellige landsdele. Dette kombineret med at motorvejen, der går lige forbi Middelfart, giver meget fordelagtige tilkørselsmuligheder for dem der kommer langvejs fra. Yderligere transportmuligheder kan der læses mere om på denne side.

Vores veloplagte personale er professionelle og altid klar til at yde den ekstra service der gør at jeres arrangement forløber helt perfekt og uden fejl. Vi tilbyder også at hjælpe jer i selve planlægningsfasen da vi har stor erfaring fra planlægning af store kurser og konferencer.

Lokaler og restaurant

Vi har dejlige mødelokaler til både store og små grupper der rummer 6-12 personer, så der kan afholdes og arrangeres aktiviteter i flere rum som deltagerne kan cirkulærer mellem. Skal i lave fremvisninger som en del af arrangementet har vi alt i AV udstyr i form af PC’ere, lydanlæg, TV/Video, DVD-kameraer og andet udstyr, superhurtigt Wifi i hele huset.

Vores to restauranter hedder Logen og Udsigten, Logen er den mindste af restauranterne og rumme maks 40 personer med buffet og maks 70 personer uden buffet. Udsigten er noget større og cirka 160 personer med buffet og maks 180 personer uden buffet. Så når deltagerne til jeres firmaarrangement skal bespises er der rig mulighed for at lave den opstilling i gerne vil have og skulle jeres ønsker ikke være mulige, finder vi også en løsning på det. Læg dertil et køkken med lækker gourmetmad baseret på de bedste fynske råvarer – så har I drømmestedet til afholdelse af jeres firmaarrangement på Fyn.

Firmaarrangement med overnatning

Til dem der ønsker overnatning i forbindelse med et firmaarrangement, har vi den fornøjelse at kunne tilbyde 76 rummelige, lyse og moderne værelser, når i skal overnatte hos os.Værelserne har alle enten udsigt til Lillebælt, gården eller skoven, så der sikret et kønt syn når i står op og trækker gardinerne fra. Vi har gjort en dyd ud af at holde historien i hævd og vores værelser afspejler vores fortid er tæt knyttet til FDB bevægelse. Det ses ved at der på væggene hænger genoptryk af FDB-plakater og at der på udvalgte værelser står moderne FDB-stole der er en fortolkning af de gamle designs.

Motion

Skulle man have behov for motion, har vi et motionslokale udstyret med løbebånd og motionscykler, hvor der er rig mulighed for at få sved på panden, og få brændt noget af den gode mad af fra firmaarrangementet. Har man mere lyst til at komme ud i naturen og få luftet håret, tilbyder vi udlejning af cykler så I kan nyde Middelfart med den charmerende havn og skulle man have lyst til at shoppe byder vores strøg også på det. Den omkringliggende skov indbyder også til at tage cyklen og tilbringe et par timer i naturen.

Læs gerne mere om hvad vi tilbyder her på hjemmesiden og vælg blandt vores mange spændende aktiviteter til jeres kommende firmaarrangement her på dejlige Fyn.

 

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor