fbpx
Lækker mad og flotte omgivelser

Firmaarrangement

Møde - Kursus- Konference

Firmaarrangement – festen du skal mindes med et smil…

Severin tilbyder skønne og afslappende rammer til dit firmaarrangement både med og uden overnatning. Vi er centralt placeret i Danmark – tæt på motorvejen og omgivet af Lillebælt, de to smukke broer, grønne arealer og skove.

Professionelle, veloplagte og yderst servicemindede Severinere står altid klar til at gå den ekstra mil for, at jeres arrangement forløber perfekt og uden fejl. Vi tilbyder gerne at være en del af planlægningsfasen, da vi har stor erfaring med afholdelse af firmaarrangementer i alle afskygninger.

Lokaler og restaurant

Vi tilbyder lokaler i alle størrelser – både store konferencelokaler med plads til op til 327 personer og små grupperum, som mindre grupper kan benytte sig af. Alle lokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede, så de indbyder til formidling, fordybelse og diskussion . Desuden kan vores skønne, grønne arealer tages i brug til udendørs aktiviteter, hvis vejret tillader det.

Vores fire restauranter har en smuk udsigt til Lillebælt, og kan rumme op til 200 personer i hver af de største. Så læn dig trygt tilbage, og overlad det hel til os. Læs meget mere om vores fest faciliteter her.

Firmaarrangement med overnatning

Når dagens program er overstået, kan overnattende gæster gøre brug af vores gratis fitnessrum, som er udstyret med løbebånd og crosstrainers. Har man brug for frisk luft, tilbyder vi cykeludlejning – både vandet, skoven og Middelfarts hyggelige centrum og havn nås på få minutter.

Læs gerne mere om, hvad vi tilbyder af teambuilding og personalefester eller få et overblik over de fritidsaktiviteter, som vores skønne lokalmiljø byder på.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Hvad siger vores gæster?

 • star rating  Kan klart anbefales, skønne lokaler både til store og små forsamlinger med gode tekniske faciliter. Meget hjælpsomt personale og fantastisk mad/kagebord. Mange hyggelige lobby kroge og smukke omgivelser.

  937majbrittk
  januar 25, 2023

  star rating  Det er altid en fornøjelse at komme på Severing og nu i nye og lækre faciliteter med god plads til møder, afslapning og hygge.

  Prisen på ophold er meget overkommelig - ikke specielt dyrt i forhold til det man får, så det kan kun anbefales.

  474steenp
  januar 19, 2023

  star rating  Et meget godt sted for møder og konferencer, men også for familiers ophold. Der er gode mødelokaler og en god service, som ydes af et meget venligt og imødekommende personale. Severin ligger også et smukt sted med udsigt over Lillebælt. Der er gode vejforbindelser til stedet og det ligger tæt ved togstationen i Middelfart.

  Birger T
  januar 18, 2023

  star rating  Meget behageligt, smilende og hjælpsomt personale. Dejlig mad og fantastisk kagebord. Pæne værelser med hyggelige detaljer. Mange gode mødelokaler med fine faciliteter. Samlet oplevelse er god kvalitet til prisen.

  Marianne R
  november 28, 2022

 • star rating  2 dage på Severin er ren forkælelse, super skønt værelse, og fantastisk forplejning selv om at jeg har brug for spc. kost. var dette ikke et problem, alt var så godt. Personalet var så søde og smilende.

  Vivi F
  november 24, 2022

  star rating  Vi holdt navngivningsfest for vores datter på Severin og alt var helt i top. Flere af vores gæster har udtalt begejstring for det rigtig venlige personale, den gode mad og den fantastiske udsigt. Tak for det!

  374frederiks
  november 18, 2022

  star rating  Lige fra ankomst, til forplejning under kurset, var der styr på det. Personalet var venlige og smilende. Fantastisk beliggenhed med udsigt over Lillebælt er et dejligt plus. Maden og ikke mindst kaffebordet er noget for sig selv - FANTASTISK

  B2961SVcarlb
  november 7, 2022

  star rating  Super god betjening. Da vi ikke kunne nå at spise morgenmad på hotellet, så havde personalet sørget for at pakke to poser, som vi kunne tage med på farten. Der var også to-go te og to-go kaffe. Da den ene af os ikke tåler gluten eller mælkeprodukter, så havde de også sørget for det. Tusind tak for en super god oplevelse. Det var også skønt at afprøve jeres fodspa ;D Vi kommer helt bestemt igen, når vi er på disse kanter.

  Toni1607
  oktober 26, 2022

Få alle oplysninger til din fest i vores onlinebrochure her:

Firmaarrangement med overnatning
Personalefest eller firmafest afholder I selvfølgelig med udsigt til Lillebælt i Severins flotte restaurant. Her er også mulighed for at få særlig festmenu til selskabet.
Læs mere