fbpx
Lækker mad og flotte omgivelser

Firmaarrangement

Møde - Kursus- Konference

Firmaarrangement – festen du skal mindes med et smil…

Severin tilbyder skønne og afslappende rammer til dit firmaarrangement både med og uden overnatning. Vi er centralt placeret i Danmark – tæt på motorvejen og omgivet af Lillebælt, de to smukke broer, grønne arealer og skove.

Professionelle, veloplagte og yderst servicemindede Severinere står altid klar til at gå den ekstra mil for, at jeres arrangement forløber perfekt og uden fejl. Vi tilbyder gerne at være en del af planlægningsfasen, da vi har stor erfaring med afholdelse af firmaarrangementer i alle afskygninger.

Lokaler og restaurant

Vi tilbyder lokaler i alle størrelser – både store konferencelokaler med plads til op til 327 personer og små grupperum, som mindre grupper kan benytte sig af. Alle lokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede, så de indbyder til formidling, fordybelse og diskussion . Desuden kan vores skønne, grønne arealer tages i brug til udendørs aktiviteter, hvis vejret tillader det.

Vores fire restauranter har en smuk udsigt til Lillebælt, og kan rumme op til 200 personer i hver af de største. Så læn dig trygt tilbage, og overlad det hel til os.

Firmaarrangement med overnatning

Når dagens program er overstået, kan overnattende gæster gøre brug af vores gratis fitnessrum, som er udstyret med løbebånd og crosstrainers. Har man brug for frisk luft, tilbyder vi cykeludlejning – både vandet, skoven og Middelfarts hyggelige centrum og havn nås på få minutter.

Læs gerne mere om, hvad vi tilbyder af teambuilding og personalefester eller få et overblik over de fritidsaktiviteter, som vores skønne lokalmiljø byder på.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Sommerfest – sommer 2019
“Vi startede med en tur på Bridge Walk, som kan anbefales. Efterfølgende stod Severin for forplejningen som var i top med mad som alle i selskabet roste. Vi kunne sagtens finde på at komme igen til enten sommer fest eller team building.”
Thomas G
Familiefest – marts 2020

“Flot kage bord – næsten sønderjysk til velkomst – veltillavet aften menu. En utrolig velfungerende betjening.
Flotte lokaler og afsluttet med en stor morgen buffet.
Fri adgang til kaffe og andre varme drikke døgnet rundt, placeret forskellige steder
Øl og vand til rådighed – bare skriv navn på en liste (tillidsbar).
Dejligt ophold!”

Knud N

Fødselsdagsfest med udsigt – februar 2020

“Vi har fået RIGTIG mange gode og flotte tilkendegivelser fra vores gæster, der går på den flotte og professionelle service I ydede på aftenen. Flere vil bruge Jer senere, enten som overnatnings-mulighed eller som et godt sted at afholde et festarrangement på et eller andet tidspunkt.

Vi kan forstå, at Jonas snart er udlært som tjener, og vi vil hermed give dig, Jonas, vores ALLER-bedste anbefalinger og held og lykke i din fremtidige færd !! Vi ses!”

Gitte Andersen og Michael Bach

Få alle oplysninger til din fest i vores onlinebrochure her:

Firmaarrangement med overnatning
Personalefest eller firmafest afholder I selvfølgelig med udsigt til Lillebælt i Severins flotte restaurant. Her er også mulighed for at få særlig festmenu til selskabet.
Læs mere