Søg
Close this search box.

Tæt på mange attraktioner - beliggende i et naturskønt område

Gavekort - med udsigt til Lillebælt

Giv et gavekort til Severin

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, eller til dem som har fortalt dig om Severin og vores udsigt eller vores kager?

Så er et gavekort til Severin den perfekte gave. Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold, eller du kan købe et gavekort til middage eller overnatninger.

Velkommen
Nyd udsigten fra vores terrasser
Middag med udsigt
Bridgewalking over Lillebælt
Middelfart er altid et besøg værd
Previous slide
Next slide
Restaurantens terrasse med udsigt

Skab de dejligste minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, eller til dem som har fortalt dig om Severin og vores udsigt eller vores kager?

Så er et gavekort til Severin den perfekte gave.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold, eller du kan købe et gavekort til middage, eller overnatninger her på Severin.

Bridgewalking

I Middelfart er vi stolte af at være det eneste sted i Europa, hvor du kan bestige en bro!
Bridgewalking Lillebælt tilbyder en storslået, 2,5 kilometer gåtur over Lillebælt på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, som stod færdig i 1935.

Golf

Vil du have naturen helt tæt på med udsigt til Danmarks største Naturpark på teestedet, så er Lillebælt området en ideel golfdestination.
Med tre fine golfbaner inden for 30 min. afstand får du en stor variation med alt lige fra kuperet terræn, bynære baner og åbne seaside baner.

Hvalsafari

I Lillebælt kan du komme på hvalsafari, – whalewatching, og opleve de danske farvandes tætteste koncentration af de små hvale – marsvinene. Der er faktisk ikke mindre end ca. 3000 marsvin, der boltrer sig i Lillebælt!

Cykling

Tag cyklen med til smukke Middelfart!

Vores skønne lokalområde – i tæt nærhed til både skov og vand – kan du benytte dig af hvad enten du er på kursus, eller ønsker at komme på cykelferie.

Staurbyskov – rekreativt område i Severins
baghave perfekt til gå-, løbe- eller cykelture

Staurbyskov er et fantastisk  rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.
I skoven bagved Severin er der bl.a. etableret en asfalteret cykel- og løbesti, en sideløbende ridesti samt mountain bike spor (5,7 km blåt spor) til både nybegynderen og den mere erfare MTB’er.

Staurbyskov ligger parallelt med Lillebælt ud mod Strib, og starter i Severins baghave.

Mountainbike teambuilding natur

Cykelture i skov og ved strand - et oplagt valg er Middelfart