Prøv en farverig salat pakket på smag og en fryd for øjet. På Severin er vi helt vilde med asiatisk mad, og vi vil rigtig gerne invitere dig til at eksperimentere med det asiatiske køkken. Det både sunde, smukke og yderst smagfulde retter, og denne salat er ingen undtagelse.
Sukkerærter, kålsorten Pak Choi, gulerødder, sukkerspirer, squash og kinaradise blandet med sprøde cashewnødder og en spicy soya-lime-marinade, der binder det hele sammen. Perfekt som tilbehør kylling og fisk.
Prøv også: Bagte beder med balsamico
Prøv en farverig salat pakket på smag og en fryd for øjet. På Severin er vi helt vilde med asiatisk mad, og vi vil rigtig gerne invitere dig til at eksperimentere med det asiatiske køkken. Det både sunde, smukke og yderst smagfulde retter, og denne salat er ingen undtagelse.
Sukkerærter, kålsorten Pak Choi, gulerødder, sukkerspirer, squash og kinaradise blandet med sprøde cashewnødder og en spicy soya-lime-marinade, der binder det hele sammen. Perfekt som tilbehør kylling og fisk.
2 Pak Choi
1 pk sukkerærter
4 gulerødder
1 pk sukkerspirer
1 squash
1/4 kinaradise
100 g honningristede cashewnødder
1/2 bdt koriander
chili
Marinade:
3 spsk soya
3 spsk limesaft
1 dl olivenolje
2 fed hvidløg
1 chili
3 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk peber
2 spsk sweet chili
De to pak choi skylles og skæres ud i både. Skræl gulerødder og kinaradise.
Sukkerærter deles i halve, og chili skæres i papirtynde skiver.
Gulerødder, squash og kinaradise rives fint på mandolinjern, og koriander hakkes groft.
Alle ingredienser til marinaden blendes til en ensartet marinade.
Vend marinaden over grøntsagsblandingen. Anret herefter og pynt med cashewnødder inden servering.
Salaten er velegnet som forret sammen med f.eks. soyamarineret laks eller chiliristede tigerrejer.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.