Vores avocadosalat med basilikumcreme er ikke blot en salat; det er en kulinarisk oplevelse. Hvert bid tager dig med på en rejse gennem lag af smag: den subtile sødme fra modne avocadoer, den krydrede skarphed fra friske røde løg, og den saftige sprødhed fra cherrytomater. Men stjernen i denne skål er uden tvivl basilikumcremen.
Den silkebløde creme, tilsmagt med frisk basilikum, citronsaft og et strejf af hvidløg, draperer salaten, hvilket gør hver bid til en lækker, velafbalanceret fusion af smagsoplevelser. Serveret koldt, denne salat er den perfekte forfriskning på en varm sommerdag eller som en lækker sideskål til dine yndlingsretter.
Prøv også: Blomkålssalat med peanuts og rødløg
Vores avocadosalat med basilikumcreme er ikke blot en salat; det er en kulinarisk oplevelse. Hvert bid tager dig med på en rejse gennem lag af smag: den subtile sødme fra modne avocadoer, den krydrede skarphed fra friske røde løg, og den saftige sprødhed fra cherrytomater. Men stjernen i denne skål er uden tvivl basilikumcremen.
Den silkebløde creme, tilsmagt med frisk basilikum, citronsaft og et strejf af hvidløg, draperer salaten, hvilket gør hver bid til en lækker, velafbalanceret fusion af smagsoplevelser. Serveret koldt, denne salat er den perfekte forfriskning på en varm sommerdag eller som en lækker sideskål til dine yndlingsretter.
3 avocadoer
1 agurk
6 blommetomater
1 rødløg
Pynt:
1/2 bdt mizunasalat
1/2 bdt frissésalat
Dressing:
1 stort bdt basilikum
0,5 l creme fraiche 18%
4 fed hvidløg
1 tsk sukker
1 tsk peber og salt
1 spsk vineddike
1 tsk engelsk sauce
Fjern kerner fra tomat og agurk og skær dem i tern.
Avocado og løg skrælles og skæres i små tern.
Alle ingredienser til dressingen blendes og vendes med de øvrige ingredienser.
Denne salat er velegnet til sommerens mange grillretter, f.eks. en god rød bøf.
Salaten kan med fordel couvert-anrettes i små glasskåle og pyntes med frissé- og mezunasalat på toppen.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.