Blomkål er en fantastisk spise, der går sig godt som både garniture, som alternativ til ris eller couscous. Vi har tryllet den alsidige grøntsag om en til lækker salat med sennep, salte peanuts og syltede rødløg.
Nem og hurtig at blande sammen, og så smager den fortrinligt i selskab med kylling, fiskeretter eller en god bøf.
Prøv også: Avocadosalat med basilikumscreme
Blomkål er en fantastisk spise, der går sig godt som både garniture, som alternativ til ris eller couscous. Vi har tryllet den alsidige grøntsag om en til lækker salat med sennep, salte peanuts og syltede rødløg.
Nem og hurtig at blande sammen, og så smager den fortrinligt i selskab med kylling, fiskeretter eller en god bøf.
2 blomkål
1 hoved hjertesalat
50 g peanuts
3 rødløg
2 dl eddike
2 dl sukker
Marinade:
0,5 dl grov sennep
0,5 dl Dijon sennep
0,5 d lRavigottesauce
1 spsk honning
0,5 tsk salt
0,5 tsk gurkemeje
1,5 dl rapsolie
Alle ingredienser til marinaden blendes til en jævn masse.
Rødløg skrælles og snittes fint i både.
Kog eddike og sukker op i en gryde.
Når sukkeret er opløst, hældes lagen over rødløgene.
Afkøles inden brug.
Del blomkålen i mindre buketter og vend dem i marinaden.
Skyl salaten og fordel den i blomkålen. Anret i skål.
Drys med peanuts og syltede rødløg på toppen.
Der kan eventuelt laves en stor portion rødløg, da de kan gemmes på køl 2-3 måneder.
Syltede rødløg er meget anvendelige til for eksempel sandwich, smørrebrød eller fiskeretter.
Salaten egner sig til alle kødretter.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.