Severins skønne salatopskrifter - fra os til dig

Bulgursalat med grillet grønt
– ca. 6-8 personer

Kog bulgur efter anvisning på pakken. Afkøles herefter.

Skær grøntsager i grove tern, og bland dem med olie, salt, peber, hele hvidløgsfed og timian. Bag det hele ved 225 grader i 20 minutter.
Afkøles.

Alle ingredienser til marianaden blendes til en cremet konsistens. Vendes i bulgur og de grillede grøntsager.

Anrettes i en skål og pyntes med brud af mozzarella, persille og skovsyre.

Denne salat kan med fordel bruges til kødfri aften, da den mætter godt.

Ingredienser:

300 g grov bulgur

1          squash

2          peberfrugter

1          aubergine

2         rødløg

1 fed   hvidløg

2 kviste timian

1 dl.    olie

1          chili

1 tsk    salt

1 tsk    peber

2 stk   bøffelmozarella

1 bdt   bredbladet persille

Marinade:

1 dl stærk ajvar

1 spsk honning

1 spsk paprika

1 spsk citronsaft

1 tsk salt

1 tsk peber

1 dl rapsolie

Pynt:

Skovsyre

Sommersalat med bulgur