Kog bulgur efter anvisning på pakken. Afkøles herefter.
Skær grøntsager i grove tern, og bland dem med olie, salt, peber, hele hvidløgsfed og timian. Bag det hele ved 225 grader i 20 minutter.
Afkøles.
Alle ingredienser til marianaden blendes til en cremet konsistens. Vendes i bulgur og de grillede grøntsager.
Anrettes i en skål og pyntes med brud af mozzarella, persille og skovsyre.
Denne salat kan med fordel bruges til kødfri aften, da den mætter godt.
Ingredienser:
300 g grov bulgur
1 squash
2 peberfrugter
1 aubergine
2 rødløg
1 fed hvidløg
2 kviste timian
1 dl. olie
1 chili
1 tsk salt
1 tsk peber
2 stk bøffelmozarella
1 bdt bredbladet persille
Marinade:
1 dl stærk ajvar
1 spsk honning
1 spsk paprika
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
1 tsk peber
1 dl rapsolie
Pynt:
Skovsyre
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. Alle rettigheder forbeholdt.