Salade Nicoise er en lækker og traditionel fransk salat, der stammer fra Nice-regionen i Sydfrankrig. Den lækre salat er kendt for sine friske smage og farverige ingredienser som tun, æg, grønne bønner, kartofler, oliven og lækker marinade.
Prøv Severins opskrift på den franske klassiker og få en salat, der er både velsmagende, giver dig god energi til resten af dagen og som er nem at lave. En ren win-win!
Prøv også: Blomkålssalat med rødløg og peanuts
Salade Nicoise er en lækker og traditionel fransk salat, der stammer fra Nice-regionen i Sydfrankrig. Den lækre salat er kendt for sine friske smage og farverige ingredienser som tun, æg, grønne bønner, kartofler, oliven og lækker marinade.
Prøv Severins opskrift på den franske klassiker og få en salat, der er både velsmagende, giver dig god energi til resten af dagen og som er nem at lave. En ren win-win!
300 g rå tun
10 vagtelæg
200 g grønne bønner
300 g kartofler
1 pk cherrytomater
1 pk Lollo Rossa Salat
1 bdt dild
1 glas sorte Nicoise oliven
Marinade:
1 dl olivenolie
3 spsk vineddike
3 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk Dijon sennep
Kog kartofler med skræl i ca. 20-25 min. Afkøl og pil dem.
Grill tun på en grillpande i ca. 2 minutter og afkøl.
Kog æggene i 3 minutter. Lad dem køle af og pil dem derefter forsigtigt. Blancher bønner og afkøl.
Halver cherrytomater.
Anret det hele på tallerkener, så alle elementer er ligeligt fordelt.
Marinaden piskes sammen og hældes over salaten.
Server straks.
Denne salat er både velegnet som frokostret og som forret.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.