Severins Salade Nicoise - fra os til dig

Salade Nicoise
– ca. 6-8 personer

Kog kartofler med skræl i ca. 20-25 min. Afkøl og pil dem.

Grill tun på en grillpande i ca. 2 minutter og afkøl.

Kog æggene i 3 minutter. Lad dem køle af og pil dem derefter forsigtigt. Blancher bønner og afkøl.
Halver cherrytomater.

Anret det hele på tallerkener, så alle elementer er ligeligt fordelt.

Marinaden piskes sammen og hældes over salaten.

Server straks.

Denne salat er både velegnet som frokostret og som forret.

Ingredienser:

300 g rå tun

10       vagtelæg

200 g grønne bønner

300 g kartofler

1 pk    cherrytomater

1 pk     Lollo Rossa Salat

1 bdt    dild

1 glas   sorte Nicoise oliven

Marinade:

1 dl olivenolie

3 spsk vineddike

3 spsk sukker

1 tsk salt

1 tsk peber

1 tsk Dijon sennep

Salade nicoise