Søg
Close this search box.

Brug den enestående natur omkring os – det er godt for både krop, sjæl og minderne

Uforglemmelige oplevelser og teambuilding i naturen

Vi elsker naturen! Oplevelser i naturen har nemlig en stærk positiv indvirkning på vores trivsel og livsglæde.

Derfor elsker vi at arrangere pauser i naturen til vores gæster, så I kan være aktive, og samtidigt få en god oplevelse i vores dejlige omgivelser – uanset om I er en mindre eller en større gruppe. Vi kan hjælpe jer med at sammensætte et spændende arrangement i højden, på vandet eller med begge ben solidt plantet i jorden.

Skal det være actionpræget – eller skal vi sætte farten helt ned? I bestemmer – og vi hjælper jer med at tilpasse turen helt efter jeres smag, tempo og mål med aktiviteten.

Severin ligger midt i Naturpark Lillebælt. Naturen omkring os er enestående og indbyder til fælles udendørsaktiviteter og teambuilding under åben himmel. Glæd jer til at besøge Naturpark Lillebælt. Her venter mange oplevelser i skøn natur uanset hvilken årstid, I besøger Severin og naturparken på.

Teambuilding til lands, til vands og i luften

Store oplevelser i Naturpark Lillebælt

Til lands

Brug Staurby Skov til udviklende Walk’n’Talks eller måske en hyggelig picnic

Til vands

Styrk miljøbevidsthed på hvalsafari i Lillebælt. Eller kast jer ud i vildere aktiviteter på vandet.

I luften

Skab stærke bånd og få en unik og mindeværdig fælles oplevelse på Bridgewalking

Staurby Skov - lige i baghaven

Frisk luft, natur og rekreation i en afslappende atmosfære finder du lige i vores baghave. Staurby Skov strækker sig langs Lillebælts kyst og byder på varieret natur med velanlagte stier og naturstier, der gør skoven til det ideelle sted til vandre- og cykelture.

Gå en afslappet tur eller snør vandrestøvlerne og tag på en længere vandretur i skoven. Der er stier af forskellig længde, og skoven er et oplagt valg til Walk’n’Talk som teambuildingaktivitet.

Hvalsafari i Lillebælt

Fra Middelfarts pittoreske havn sejler I ud på et eventyr for at spotte en af verdens mindste hvaler: marsvinet. Denne uforglemmelige oplevelse tager jer gennem det maleriske Lillebælt, omgivet af skove og charmerende kystlinjer.

Skipper står klar til at dele sin viden om det lokale dyreliv og historien bag området. Uanset om I er naturinteresserede eller bare ønsker at nyde nogle afslappende timer på vandet, vil en hvalsafari fra Middelfart give jer gode fælles minder.

Bridgewalking

Udsigten fra Lillebæltsbroen er smuk – og på Bridgewalking får I en unik og mindeværdig fælles oplevelse.

Bridgewalking er en sjov og udfordrende aktivitet, der kan ryste jer sammen som team.

Vi hjælper jer gerne med at planlægge en Bridgewalking-oplevelse, så den passer ind i jeres øvrige arrangement.

Golf med havudsigt

Ønsker I en eftermiddag på en af Danmarks smukkest beliggende golfbaner, så er I kommet til rette sted.

En kort køretur fra Severin tilbyder Golfklubben Lillebælt den smukkeste havudsigt fra alle huller. 

Vi formidler Try3Golf greenfeebilletter til favorable priser. Try3Golf er et samarbejde mellem golfbanerne i Middelfart, Fredericia og Kolding, og når I bor på Severin, kan I nå de 3 baner inden for 20 minutters kørsel.

Flydende teambuilding

Vores kompetente samarbejdspartner, GoSail, tilbyder unikke oplevelser og teambuilding i en anderledes kontekst.

GoSail beskriver sig selv som et flydende kommunikationslaboratorium – med god grund. Med en aktivitet på vandet får I både styrket de gode relationer og øvet jer i samarbejde og god kommunikation. Værktøjer, der kan implementeres i jeres daglige arbejde.

Lad os sammensætte en konferencepakke med udendørs teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Middelfart Lillebælt Natur Hav Bro Drone
Afspil video
Paddle vand

Naturen er vores privilegium

Vores mål er at få jer til at samarbejde med naturen, og at give jer gode og mindeværdige oplevelser i jeres pause, mens I er her hos os på Severin. Der skal være plads til refleksion, lange snakke og personlig udvikling. 

I skal helst komme hjem fra jeres ophold hos os med en masse gode minder i bagagen, og have lyst til at komme tilbage til Middelfart og alle de oplevelser, I kan få i vores skønne natur –  med vand, strand, skov og marsvin lige udenfor døren.

Middelfart: et godt sted at være aktiv. Punktum.