Brug den enestående natur omkring os – det er godt
for både krop, sjæl og minderne

Uforglemmelige oplevelser i naturen

Vi elsker naturen.

Og vi elsker at arrangere pauser i naturen til vores gæster, så de kan være aktive, og samtidigt få en god oplevelse i vores dejlige natur – uanset om det er en mindre eller en større gruppe.

Derfor samarbejder vi med flere udendørsspecialister – blandt andet Getoutdoor.dk,  som kan sammensætte et spændende arrangement i højden, på vandet eller med begge ben solidt plantet i jorden.

Skal det være actionpræget – eller skal vi sætte farten helt ned?

Du bestemmer – og vi hjælper dig med at tilpasse turen helt efter jeres smag, tempo og mål med aktiviteten.

Naturen er vores privilegium

Vores mål er at få dig til at samarbejde med naturen, og at give dig gode og mindeværdige oplevelser i din pause, mens du er her hos os på Severin.

Der skal være plads til refleksion, lange snakke med venner og familie og personlig udvikling. 

Du skal helst komme hjem fra Middelfart med en masse gode minder i bagagen, og have lyst til at komme tilbage til Destination Middelfart og alle de skønne oplevelser du kan få i vores skønne natur, men vand, strand, skov og marsvin – lige udenfor døren.

Middelfart - altid et besøg værd

Her bugter sig et bælt omkring en perlerække af oplevelser. Lige midt i Danmark – langs den 117 km lange kyststrækning – finder du Danmarks nok hyggeligste købstad, Middelfart.

Vi byder på et hav af mindeværdige oplevelser og er blandt andet kendt for Bridgewalkinghvalsafari, Nordens største museum for keramisk kunst og noget af det skønneste natur – midt i Danmarks største marin naturpark: Naturpark Lillebælt.

Udsigt over Lillebælt en sommerdag

Prøv en tur ud på Lillebælt med M/S Marianne, og oplev marsvinene på tæt hold.
Book din sejltur her.

..."og ta' med ud og fisk!"

Glæd jer til at besøge Naturpark Lillebælt. Her venter mange oplevelser i skøn natur. Uanset, hvilken årstid du besøger naturparken på.

Lillebælt udgør en stor del af naturparken og havet i og omkring Middelfart byder på oplevelser i og under havet. Prøv kræfter med vandsport, dykning, fisketure eller hvalsafari.

Der venter også oplevelser til lands med smukke vandre – og cykelruter, som tager dig med rundt i naturparkens varierende landskab.

Middelfart: et godt sted at være aktiv. Punktum.