Søg
Close this search box.

Er I klar til udfordringer - og mange af dem?​

Team Challenge​

Skræddersy jeres Team Challenge

Hvert hold har sine egne styrker, som skal bringes i spil i en spændende jagt efter løsninger på forskellige kreative, musikalske, inspirerende og underholdende udfordringer.

I løbet af 1-2 timer skal hvert hold løse op til en række virtuelle og fysiske udfordringer, der er sjove, skæve og krævende. For at vinde kræves der snilde, mod og godt samarbejde. Men der er garanti for masser af latter.

Udfordringerne indeholder en blanding af fysiske opgaver, logiske gåder samt musikalske og visuelle udfordringer. I har også mulighed for at tilføje jeres egne opgaver og sjove fakta om deltagerne, hvis I ønsker at tilpasse udfordringen.

Team Challenge er perfekt som en aktiv, praktisk og social aktivitet, hvor alle kan være med. Dårligt vejr er ingen hindring. I kan udfordre hinanden i Team Challenge hele året rundt – både ude og inde.

Information

Deltagere: 10 – 100 personer
Varighed: 60 – 150 minutter
Tidspunkt: Hele året
Pris: kr. 315,- pr. person inkl. moms
Grundpris: kr. 1.875,- inkl. moms

Praktisk information:
Praktisk fodtøj
Kan også arrangeres indendørs

Mødested:
Aftales individuelt

Kontaktinformation:
TeamBattle
40 27 40 27
booking@teambattle.dk
https://teambattle.dk/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Teambuilding aktiviteter på Fyn

Overvej også

GPS-race tilpasset jeres behov

Løs opgaver i mindre teams på tværs af kompetencer. Det hold, der formår at optimere kommunikation og samarbejde, samler flest point og vinder dysten. Indholdet af udfordringerne er underfundige, sjove og udfordrende små virtuelle og fysiske opgaver.

Det er muligt at inkludere jeres egne interne faglige opgaver, kombineret med sjove funfacts fra kollegaerne. Denne aktivitet kan efter aftale skræddersyes til jer.

Hvem kommer først IND i boksen?

I har måske prøvet et Escaperoom, hvor det gælder om at slippe ud. I denne aktivitet konkurrerer I om at komme først IND i boksen.

I teams skal I samarbejde på tværs, da flere opgaver kræver parallel løsning. Alle teams har samme oplevelser i boksene, og debatten går derfor lystigt, når I evaluerer med de andre teams om, hvordan I hver især løste udfordringerne. Escapebox er en hæsblæsende, taktisk og underholdende teambuildingaktivitet.

Få vind i håret og klar hjernen

Nyd en unik naturoplevelse på Lillebælt, hvor I ser vores skønne land fra søsiden, sejler under de to Lillebæltsbroer og måske ser marsvin. Sejladsen foregår i en RIB udstyret med en fast bund og sæder. Med en topfart på op til 90km/t er der garanti for både vind i håret og sus i maven. 

Der indlægges pauser, hvor forplejning eventuelt kan nydes eller forskellige emner drøftes. Sejladsen tilrettelægges i tæt samarbejde med jer.