fbpx

Golfophold i Middelfart

Golfophold med overnatning og natur

Frisk luft og de skønneste golfbaner lige i nærheden

Hvis du søger efter golfophold med overnatning, så har vi den  smukkeste golfbane i Middelfart! Beliggende i vandkanten, tæt ved Middelfart Marina og en kort køretur fra Severin tilbyder Golfklubben Lillebælt den smukkeste havudsigt fra alle huller.

Golf i Trekantområdet

Vi formidler Try3Golf greenfeebilletter til favorable priser. Try3Golf er et samarbejde mellem golfbanerne i Middelfart, Fredericia og Kolding, og når du bor på Severin, kan du nå de 3 baner inden for 20 minutters kørsel. Vi sælger greenfees i receptionen.

Læs mere om dine muligheder for at spille golf på områdets smukke baner på www.visitlillebaelt.dk.

Kontakt os allerede i dag for høre mere – eller for at booke dit golfophold.

Golfophold med overnatning

Try3Golf er et nyt samarbejde igangsat mellem Fredericia Golf Club, Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golf Klub ved Kolding.

Samarbejdet har til formål at gøre det nemmere for golfturister at få gode golfoplevelser i trekantområdet. Vi kan tilbyde smuk natur, 3 gode varierende golfbaner tæt ved Lillebælt (ca. 30 minutters kørsel) samt gode overnatningsmuligheder.

Nu har du mulighed for at spille golf på 3 golfbaner ved Lillebælt. Du vælger selv om du vil spille på 1,2 eller 3 baner. Og overnatning og socialt samvær om aftenen – det får du på Severin.

Golfweekend
Golf i Middelfart
Læs mere