Søg
Close this search box.

Pak køllerne og prøv de smukkeste golfbaner

Golfophold i Middelfart

Frisk luft og de skønneste golfbaner lige i nærheden

Hvis du søger efter golfophold med overnatning, så har vi den smukkeste golfbane i Middelfart! Beliggende i vandkanten, tæt ved Middelfart Marina og en kort køretur fra Severin tilbyder Golfklubben Lillebælt den smukkeste havudsigt fra alle huller. Tag dine venner eller familie med til en actionfyldt dag, hvor den står på konkurrence og hygge. Hos Severin vil vi gerne give dig de bedste oplevelser, både før og efter, så vi tilbyder planlagte golfophold til alle niveauer. Book en overnatning, få noget fantastisk mad og gør golfturen til et eventyr. 

Uanset om du er begynder eller pro, om dit handicap er højt eller lavt, så kan vi hos Severin hjælpe dig med at få tid til at nyde dagene med gold og god mad. Vi sammensætter pakker, så om du har lyst til én, to eller flere overnatninger, så kontakt os for et godt tilbud. Severin er et af de mest anerkendte konferencecentre i Danmark og vi slår os på, at der ikke skal gåes på kompromis med kvaliteten!

Golfophold i Trekantområdet

Vi formidler Try3Golf greenfeebilletter til favorable priser. Try3Golf er et samarbejde mellem golfbanerne i Middelfart, Fredericia og Kolding, og når du bor på Severin, kan du nå de 3 baner inden for 20 minutters kørsel. Vi sælger greenfees i receptionen. Fyld en hel weekend med golf og prøv de forskellige baner i samme ophold! Du får masser af udetid, fantastiske baner og en rolig base ved Severin, hvor vi kan stå for alt fra drikkelse, mad og overnatning. Kontakt os i dag og hør mere. Vi vil elske at være med til at planlægge dit næste golfophold!

Nu har du mulighed for at spille golf på 3 golfbaner ved Lillebælt. Du vælger selv om du vil spille på 1,2 eller 3 baner. Og overnatning og socialt samvær om aftenen – det får du på Severin.

Alle vores golfophold kan fås til særligt favorable priser også i perioden 1. juli – 11. august 2024.

Se vores tilbud her:
Sommerophold 1 nat. Indeholder: 2 greenfees (Vælg mellem Fredericia GK, Lillebælt GK og Birkemose GC.)
1 x overnatning, 1x stor morgenbuffet. 

Kun 945 DKK. pr. person i delt dobbeltværelse. (Tillæg for enkeltværelse kr. 195,-) 
295 DKK tillæg for 2-retters middag. 

Resten af året kan du stadig købe ophold hos os, og få dine greenfees til kun kr. 225,- pr. person pr. dag. 

Spil golf hos Golfklubben Lillebælt
Golf