fbpx

Vores værelser og overnatningstilbud

Enkeltværelser til firmaovernatning

Firmaovernatninger

En god nats søvn – og en lækker morgenbuffet.

Firmaovernatning i skønne omgivelser.

Vi er leverandør på SKI-rammeaftalen / Statsaftalen og kan levere hotel-overnatninger på konkurrencedygtige vilkår, også til det offentlige.

Dejlig terrasse med udsigt over Lillebælt

Sommerophold

Sommerophold med udsigt over Middelfart.

Tag et par dage fri, sæt cyklen på bilen eller læg golfkøllerne i bagagerummet – snup et sommerophold og nyd skov, vand og strand i smukke Middelfart!

Værelse på Severin

Vores værelser

Overnatning i lyse omgivelser

På Severin holder vi historien i hævd med et lille strejf af Andelsskolens tid på værelserne i form af de kendte og i dag retro-prægede FDB-plakater, der pryder væggene.

Overnatning på Severin

Uanset om du er privat gæst eller overnatter i forbindelse med et firmaarrangement, er vores store og lækre morgenmadsbuffet altid inkluderet i prisen. Buffeten indeholder alt, hvad hjertet kan begære, og ingen går sulten derfra.

Her på Severin er vi lige færdig med en større udvidelse, hvor vi har fået en flot ny konferencebygning der kan huse op til 300 personer, samt udvidet med yderligere 31 nye værelser, så vi i alt nu har 107 værelser, som vi kan tilbyde til overnattende gæster.

Vi glæder os til, at de nye værelser står klar og til, at vi kan byde velkommen i de nye omgivelser.

Læs mere om vores faciliteter og forskellige værelsestyper på hjemmesiden.

button

Om Severin

I 2021 tog vi et nyt stort skridt og ramte en ny virkelighed på Severin: vores nye konferencebygning med panoramaudsigt over Lillebælt og med plads til op til 300 personer blev taget i brug.

Det betyder, at vi nu kan kalde os et vaskeægte konferencehotel, med nye, moderne faciliteter også til store konferencer og årsmøder i en anden liga, end vi har kunnet tidligere. I vores nye lokaler og foyerområder er der masser af plads og højt til loftet – med lækkert dansk design og lyst interiør.

Hvorfor vælge Severin?

Vores vigtigste mission, som moderne konferencecenter, er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.

Severin er omringet af natur og har panoramaudsigt ud over Lillebælt fra både restauranter og mødelokaler. Severin er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en aktiv pause eller en frisk gå- løbe- eller cykeltur.

Liv og læring i skønne omgivelser
Se vores video her
Læs mere