Søg
Close this search box.

MODERNE MØDEFACILITETER OG AKTVITETER

Konferencefaciliteter

MØDE - KURSUS- KONFERENCE

Moderne konferencefaciliteter

Det kan være en stor mundfuld at planlægge en konference. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at du som beslutningstager, koordinator eller mødeleder kan stole på, at konferencefaciliteterne er i orden.

Vi gør altid vores bedste for, at du kan holde det bedst mulige møde, facilitere det bedste kursus eller arrangere en konference med succes. Vores vigtigste opgave, er at du som gæst hos os, får de bedste rammer og de mest indbydende konferencefaciliteter.

Konferencefaciliteter med udsigt over Lillebælt
Pauseområde og konference faciliteter i kursuslokale med udsigt

Ny konferencebygning med endnu bedre udsigt

Igennem de senere år har vi haft en stadig stigende efterspørgsel på mødelokaler, festlokaler og hotelværelser. Derfor er vi stolte og glade for, at vi nu kan byde indenfor i vores spritnye konferencebygning med store, lækre og lyse konferencelokaler. De kan alle rumme fra 20 personer og opefter, og det største lokale kan have helt op til 300 personer.

Alle lokaler ligger på en bakketop med et suverænt overblik over bugten og de to broer. Det bliver muligt at se langt ud over Hindsgavl-halvøen helt til Fænø.

Vi tager hensyn til vores gæster

Udbygningen af Severin blev planlagt, så det tog mest muligt hensyn til gæsterne. Projektet startede i marts 2019, og den første bygning åbnede i januar 2020. De tre lokaler, der først blev brugt som konferencelokaler, bruges i dag som restaurantlokaler – Panorama 1 og Panorama 2. Vi får dermed en langt større restaurantkapacitet, hvor du som gæst kan nyde den fantastiske udsigt til Lillebælt og broerne.

I underetagen har vi fået et lokale til aftenhygge, sammen i et lækkert loungeområde, som vi kalder ”Pauseriet”. De 2 nye restauranter Panorama 1 og 2, kan slås sammen til én restaurant, så nu har vi restaurantfaciliteter der både kan bruges som frokost- og middagsrestauranter til konference- og kursusgæster, men også til fester, bryllupper og personalefester med alt fra 10 til 150 personer.

Ny restaurant og nye konferencefaciliteter med udsigt

Vi har fået mange fleksible muligheder samt store lokaler, hvor vi kan tilbyde konferencefaciliteter til op til 300 personer i biografopstilling. Alt i alt har vi i dag i den nye konferencebygning 8 store konferencelokaler, hvor de 4 største er: Himmel og Hav, samt Bro og Bælt, – alle forsynet med store vinduespartier som vender ud mod Lillebælt.

Sommeren 2021 byggede vi 31 nye værelser, så vi i alt nu har 107 værelser, de sidste stod klar i efteråret 2021.

Restaurant Panorama med enestående udsigt til Lillebælt

Søde teknikere og gratis teambuildingøvelser

Per og Esben styrer teknikken hos Severin og er altid klar til at hjælpe dig. De er aldrig mere end et telefonopkald væk, og de sætter en stor ære i at vores konferencefaciliteter altid spiller max.

Til alle konferencekoordinatorer tilbyder vi en række gratis teambuildingøvelser og ice breakers. Derudover samarbejder vi med eksterne konsulenter, som altid står klar til at skræddersy mindeværdige teambuilding aktiviteter.

Har du brug for hjælp til det praktiske?

Vi ved, at det kan være en stor opgave at arrangere et kursus, en konference, et årsmøde eller et andet stort arrangement. Møde- og kursusadministration er vigtigt, når der er mange deltagere, og der er meget at holde styr på. Derfor har vi valgt at tilbyde denne ekstra service til vores gæster.

Holder du dit arrangement hos os, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med alt det praktiske! Derfor tilbyder vi, at du kan gøre brug af vores software platform, NemTilmeld.

Se mere om kursus- og konferenceadministration her.

Per sætter en ære i at alle faciliteter står snorlige til din konference

Se mere om vores konferencecenter her:

Et godt sted at blive klogere. Punktum.