fbpx
Moderne mødefaciliteter og naturskønt område

Teambuilding

Møde - Kursus- Konference

Teambuilding

Vi har gode faciliteter til enhver form for teambuilding, personaleudvikling eller andre aktiviteter nær skov og strand.

Vi hjælper dig gerne med at kombinere den traditionelle konference med teambuildingsaktiviteter eller andre sjove indslag. Aktiviteterne kan være udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og motivation eller lige, hvad I ønsker.

Se vores spændende aktiviteter her:

Møde - Kursus- Konference

Staurbyskov – rekreativt område i Severins baghave
perfekt til gå-, løbe- eller cykelture

Staurbyskov er et fantastisk  rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.
Se mere her.

 

Gratis teambuildingøvelser

Jagten på de grønne Severinere
Del dit hold op i grupper og gå på jagt efter de grønne Severinere. Vi har mange grønne venner rundt omkring i huset (også udenfor) – og de har alle deres helt særlige historie.

Aktivitetskuffert
10 forskellige, enkle teambuilding- og kommunikationsøvelser. Reserver gerne din kuffert inden ankomst – så gør vi den klar til dig!

Ice breakers
Pauseaktiviteter med fokus på kommunikation, kreativitet, samarbejde, accept og koordinering

 

Eksterne samarbejdspartnere

World of Adventure teambuilding

De bedste team oplevelser på Severin med Danmarks mest erfarne leverandør

Hos Severin er der masser af mulighed for jer at få nogle fantastiske oplevelser. Sammen med den meget erfarne teambuilding leverandør World of Adventure, som har været i gang siden 1992, har vi fundet en række fantastiske oplevelser til jeres ophold.
Vores helt unikke teambuildingøvelse her på Severin, er
Den “lille” kagedyst, hvor I kan kaste jer ud i konditorens ædle kunst og konkurrerer om at lave de flotteste kager. Dette er et arrangement hvor alle vinder, når der sluttes af med kaffe og masser af kage.

Indendørs teambuilding med World of Adventure

Udvalget af gode og spændende indendørs oplevelser er steget stærkt de senere år og selv en mørk vinterdag, kan man i dag lave engagerende og sjove teambuilding aktiviteter. Prøv eksempelvis:
Virtual reality spil, hvor en blanding af fysiske dokumenter og at deltagerne på
skift rejser ind i den virtuelle verden, skaber nogle meget sjove oplevelser.

The Domino Effect, hvor hvert hold har egne unikke udfordringer, men
samtidigt skal sikre dominoeffekten til det næste hold. Gerne på en både
kreativ og effektiv måde. Her handler det ikke kun om at løse sine egen
opgaver, men også om at se helheden.

Udendørs Teambuilding på Severin

På Severin har vi den skønneste natur omkring os.
Gode græsplæner til sjove samarbejdsøvelser eller eksempelvis en sjov raket mission, hvor jeres teams skal bygge den længst skydende raket.
Nærområdet er superhyggeligt med skov og masser af udsigt til Lillebælt. Det egner sig glimrende til teambuilding rundt i området, eksempelvis:
Outdoor Escape Game
Sustainability Pursuit Game-et spil om de 17 verdens verdensmål.

Lige nedenfor Severin ligger Lillebælt, hvor der kan laves kapsejladser i den underholdende gummibådsregatta arrangement.
Muligheder er mange i de fantastiske omgivelser.

Ring eller mail og vi hjælper jer med at finde lige den teamoplevelse, der passer til jer.

_____________________________________________________

Get Outdoor

Get Outdoor laver aktiviteter i naturen med fokus på læring, fællesskab og det at overskride sine grænser i et trygt miljø. Her kan du få mindeværdige naturoplevelser, som både kan give sus i maven, eller mere rolige/hyggelige omgivelser med bål, mad og store Tippi telte.
Der kan arrangeres kortere eller mere intense ture til grupper fra 4 – 100 personer både til SUP, kano, kajak og  MTB.  Så her har vi at gøre med en samarbejdspartner der kan  lave teambuilding oplevelser både på jorden, i luften og på vandet.

 

AWA Teambuilding

“After Work Arrangement” – vi hjælper med at skabe glade medarbejdere.
AWA Teambuilding gør det nemt at give medarbejdere, kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere en teambuilding-oplevelse ud over det sædvanlige.

Har I brug for et kort afbræk på en halv time og eller et omfattende heldagsarrangementer evt. med teamudvikling eller foredrag, så kan AWA Teambuilding hjælpe jer. Se mere her.

 

GoSail

Teambuilding med vind i håret! Hvad enten det drejer sig om medarbejder- eller kundeevents, har GoSail ekspertisen til at afholde kapsejladser med udgangspunkt i udvikling, kommunikation, samarbejde – eller noget helt fjerde. Se mere under Sejlsport.

 

Teambattle.dk

Her er noget for enhver smag, og ethvert budget. Prøv escaperoom, bueskydning, GPS – løb eller laserskydning, med voksne uddannede instruktører som har stor erfaring med teams. Du får en oplevelse med mulighed for aktiviteter på flere sprog og med en meget stor fleksibilitet,  hvis du vælger at bruge nogle timer med teambattle.dk, og dine gæster vil få en god oplevelse, hvor alle kan være med.

 

Gå dig glad – konference-gåtur med Heidi Møller
Heidi elsker at gå – og hun lever faktisk af at invitere andre til at gå med. Hvorfor ikke tage dine kursus- og konferencegæster med på gåtur, der åbner op for glad energi og den spontane samtale?
Når I så kommer tilbage med røde kinder og friske smil på læben, så er der endnu en god grund til at smage et stykke kage fra Severins “det bedste kagebord!”

Man kan ikke vide hvilken vej man skal gå, hvis man ikke ved hvilken vej man vender…

Kinesisk ordsprog

Læs mere