Styrk samarbejdet og fællesskabet

Teambuilding

Find en aktivitet, der matcher jeres ønsker

Kommunikation og samarbejde

Udfordr jer selv med øvelser, der kræver tydelig kommunikation og effektivt samarbejde.

Hygge og fælles oplevelser

Styrk de sociale relationer med mindeværdige fælles oplevelser og god stemning.

Skab værdi med teambuilding

Når vi siger teambuilding, hvad tænker I så? Det er der ligeså mange svar på, som der er besøgende på denne side.

I bund og grund handler teambuilding om at få mennesker til at arbejde bedre sammen og skabe et fælles fokus og en samhørighedsfølelse, der skaber grobund for tillid. En god forståelse for hinanden er det stærkeste afsæt, når I skal nå jeres fælles mål. Godt planlagt teambuilding styrker netop de gode relationer og giver jer brugbare værktøjer, der er grundlaget for værdiskabende samarbejde i jeres dagligdag fremadrettet.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks mest erfarne leverandører, hvilket betyder, at I har rig mulighed for at finde de teambuildingaktiviteter, der passer bedst til jeres arrangement. Vi hjælper jer gerne med at kombinere den traditionelle konference med teambuildingsaktiviteter eller andre sjove indslag. Selv på en mørk vinterdag, har vi faciliteterne til at lave engagerende og sjove teambuildingaktiviteter – både indendørs og udendørs.

Hvad enten I har brug for et kreativt indspark, der underbygger jeres konferencetema eller bare at blive rystet godt sammen, kan vi sammen finde den rigtige aktivitet i både indhold og varighed. Tænk teambuilding ind i planlægningen og maksimer udbyttet af jeres kommende konference eller kursus her på Severin.

Brug disse sider som inspiration i jeres planlægning, eller kontakt os allerede i dag – vi står klar til at hjælpe med at skræddersy en kombineret konference- og teambuildingpakke lige efter jeres ønske.

I tvivl om, hvad I skal vælge?

Det er der ikke noget at sige til. Der skal tages et hav af beslutninger, når en konference eller et møde skal planlægges, og det kan virke som endnu en stor opgave at skulle finde på et både kreativt og konstruktivt afbræk for deltagerne. Der er heldigvis hjælp at hente.

Severin har allieret sig med TeamBattle, som har mange års erfaring med teambuilding for virksomheder. Tag TeamBattle med på råd og få en snak om, hvad I ønsker at få ud af aktiviteten. Sammen finder I den rigtige aktivitet til jeres arrangement, mens I sikrer, at aktiviteten styres professionelt og med sikker hånd mod det aftalte mål.

Find inspiration på vores teambuildingsider og kontakt os gerne, hvis I ønsker yderligere information. Vi og TeamBattle står klar til at hjælpe jer.

Kontakt TeamBattle på mail: booking@teambattle.dk eller telefon: 40 27 40 27.

Leg og læring går hånd i hånd

Severin er et kreativt hus, hvor vi har fokus på synergien mellem kreativitet, glæde, leg og læring. Find vores pausetræ og få inspiration til den gode pause. Lån vores aktivitetskuffert og find gode forslag til icebreakers og pauseaktiviteter.

Vi hjælper gerne med at kombinere den traditionelle konference med aktiviteter og sjove indslag med fokus på samarbejde og kommunikation, fællesskab og motivation. Og med vores beliggenhed nær skov og strand er der gode muligheder for fantastiske oplevelser udendørs og gode teambuildingmuligheder i vores nærområde.

Læs mere om naturen omkring os og mulighederne for udendørs aktiviteter.

Den gode konference er den, man husker

En måde at gøre konference uforglemmelig på er at inkludere en teambuildingaktivitet for jeres deltagere.

Overvejer I at inkludere en teambuildingaktivitet i jeres arrangement, er jeres vigtigste opgave at holde fokus på mødeformålet. Der er mange andre detaljer, der også kræver jeres opmærksomhed! Lad os hjælpe med at sikre, at I vælger en relevant form for teambuilding, der matcher jeres behov, så jeres deltagere husker tilbage på oplevelsen med følelsen af et positivt udbytte og et smil på læben.

Vi har gode faciliteter til enhver form for teambuilding, personaleudvikling eller fritidsaktiviteter nær skov og strand.

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

En gruppe laver en teambuildingøvelse - Agender i det fri

Vi samarbejder blandt andre med

Gratis aktiviteter til pauserne

Jagten på de grønne Severinere

Del dit hold op i grupper og gå på jagt efter de grønne Severinere. Vi har mange grønne venner rundt omkring i huset (også udenfor) – og de har alle deres helt særlige historie.

Aktivitetskuffert

10 forskellige, enkle teambuilding- og kommunikationsøvelser. Reserver gerne din kuffert inden ankomst – så gør vi den klar til dig!

Ice breakers

Pauseaktiviteter med fokus på kommunikation, kreativitet, samarbejde, accept og koordinering