fbpx
Moderne mødefaciliteter og naturskønt område

Teambuilding

Møde - Kursus- Konference

Teambuilding

Vi har gode faciliteter til enhver form for teambuilding, personaleudvikling eller andre aktiviteter nær skov og strand.

Vi hjælper dig gerne med at kombinere den traditionelle konference med teambuildingsaktiviteter eller andre sjove indslag. Aktiviteterne kan være udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og motivation eller lige, hvad I ønsker.

Vi samarbejder med oplevelsesuniverset Visit Lillebælt, som byder på førsteklasses oplevelser i, ved eller på vandet. Desuden tilbyder MeetingLillebælt en lang række aktivitetspakker skræddersyet til kursus- og konferencearrangementer.

 

Staurbyskov – rekreativt område i Severins baghave
perfekt til gå-, løbe- eller cykelture

Staurbyskov er et fantastisk  rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.
Se mere her.

 

Gratis teambuildingøvelser

Jagten på de grønne Severinere
Del dit hold op i grupper og gå på jagt efter de grønne Severinere. Vi har mange grønne venner rundt omkring i huset (også udenfor) – og de har alle deres helt særlige historie.

Aktivitetskuffert
10 forskellige, enkle teambuilding- og kommunikationsøvelser. Reserver gerne din kuffert inden ankomst – så gør vi den klar til dig!

Ice breakers
Pauseaktiviteter med fokus på kommunikation, kreativitet, samarbejde, accept og koordinering

 

Eksterne samarbejdspartnere

 

Get Outdoor

Get Outdoor laver aktiviteter i naturen med fokus på læring, fællesskab og det at overskride sine grænser i et trygt miljø. Her kan du få mindeværdige naturoplevelser, som både kan give sus i maven, eller mere rolige/hyggelige omgivelser med bål, mad og store Tippi telte.
Der kan arrangeres kortere eller mere intense ture til grupper fra 4 – 100 personer både til SUP, kano, kajak og  MTB.  Så her har vi at gøre med en samarbejdspartner der kan  lave teambuilding oplevelser både på jorden, i luften og på vandet.

 

AWA Teambuilding

“After Work Arrangement” – vi hjælper med at skabe glade medarbejdere

Vi tror på, at glade medarbejdere giver bedre resultater.

AWA Teambuilding gør det nemt at give medarbejdere, kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere en teambuilding-oplevelse ud over det sædvanlige.

Med over 10 års erfaring med events på alt fra 10 til 10.000 mennesker – og alle typer organisationer.

Har I brug for et kort afbræk på en halv time og eller et omfattende heldagsarrangementer evt. med teamudvikling eller foredrag, så kan AWA Teambuilding hjælpe jer. Se mere her.

 

GoSail

Teambuilding med vind i håret! Hvad enten det drejer sig om medarbejder- eller kundeevents, har GoSail ekspertisen til at afholde kapsejladser med udgangspunkt i udvikling, kommunikation, samarbejde – eller noget helt fjerde. Se mere under Sejlsport.

 

Teambattle.dk

Her er noget for enhver smag, og ethvert budget. Prøv escaperoom, bueskydning, GPS – løb eller laserskydning, med voksne uddannede instruktører som har stor erfaring med teams. Du får en oplevelse med mulighed for aktiviteter på flere sprog og med en meget stor fleksibilitet,  hvis du vælger at bruge nogle timer med teambattle.dk, og dine gæster vil få en god oplevelse, hvor alle kan være med.

 

Gå dig glad – konference-gåtur med Heidi Møller
Heidi elsker at gå – og hun lever faktisk af at invitere andre til at gå med. Hvorfor ikke tage dine kursus- og konferencegæster med på gåtur, der åbner op for glad energi og den spontane samtale?
Når I så kommer tilbage med røde kinder og friske smil på læben, så er der endnu en god grund til at smage et stykke kage fra Severins “det bedste kagebord!”

 

Lykke & Co.

Opklar et dramatisk mord, arranger velgørende teambuilding, eller hav fokus på sundhed på den sjove måde. Der er masser af muligheder. Fælles for dem alle er, at spillene er af passende varighed på et par timer, og at alle kan deltage i deres normale tøj og uanset fysisk formåen.

Udpluk af de mange aktiviteter vi kan tilbyde på Severin finder du her.

Teambuilding og icebreakers på Severin. Få mere udbytte med hjem - og bliv husket.
Holdøvelser på det grønne område ved Severin kursuscenter
Firmaarrangement med overnatning
Teambuilding og cykelture

Man kan ikke vide hvilken vej man skal gå, hvis man ikke ved hvilken vej man vender…

Kinesisk ordsprog

Læs mere