Søg
Close this search box.

Styrk samarbejdet og fællesskabet

Teambuilding aktiviteter og øvelser på Fyn

Teambuilding

Hvad tænker du, når vi siger teambuilding?

I bund og grund handler teambuildingaktiviteter om at få mennesker til at arbejde bedre sammen og skabe et fælles fokus og en samhørighedsfølelse, der skaber grobund for tillid. Godt planlagt teambuilding styrker netop de gode relationer og giver jer brugbare værktøjer, der er grundlaget for værdiskabende samarbejde i jeres dagligdag fremover.

Forslag til teambuilding aktiviteter, der matcher jeres ønsker

Kommunikation og samarbejde

Udfordr jer selv med teambuilding øvelser, der kræver tydelig kommunikation og effektivt samarbejde.

Hygge og fælles oplevelser

Styrk de sociale relationer med mindeværdige fælles oplevelser og god stemning.

Skab værdi på din arbejdsplads med teambuilding-aktiviteter

Vi samarbejder med nogle af Danmarks mest erfarne leverandører for at give jer de bedste forslag til teambuildingaktiviteter, der passer perfekt til jeres arrangement. Uanset om I ønsker at kombinere en traditionel konference med teambuilding eller andre sjove indslag, står vi klar til at hjælpe. Selv på en mørk vinterdag har vi faciliteterne til at skabe engagerende og sjove teambuilding-aktiviteter – både indendørs og udendørs.

Uanset om I har brug for et kreativt indspark, der underbygger jeres konferencetema eller blot ønsker at styrke sammenholdet, kan vi sammen finde den rette aktivitet i både indhold og varighed. Integrér teambuilding i planlægningen, og maksimér udbyttet af jeres kommende konference eller kursus.

Brug vores side som inspiration til jeres planlægning, eller kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe med at skræddersy en kombineret konference- og teambuildingpakke, der passer til jeres behov.

Skab en mindeværdig konference med teambuilding

En fantastisk måde at gøre jeres konference uforglemmelig på er at inkludere teambuilding-aktiviteter for deltagerne.

Hvis I overvejer at integrere teambuilding i jeres arrangement, er det vigtigt for jer at holde fokus på mødeformålet – så klarer vi resten. Vi hjælper jer nemlig med at vælge de mest relevante teambuilding-aktiviteter, der passer til jeres behov, så deltagerne ser tilbage på oplevelsen med positivt udbytte og et smil på læben.

Vi har fremragende faciliteter og masser af ideer til enhver form for teambuilding, personaleudvikling eller fritidsaktiviteter i naturskønne omgivelser nær skov og strand.

Teambuildingøvelser | kreativitet, glæde, leg og læring

Severin er et kreativt hus, hvor vi har fokus på synergien mellem kreativitet, glæde, leg og læring. Find vores pausetræ og få inspiration til den gode pause. Lån vores aktivitetskuffert og find gode forslag til icebreakers, pauseaktiviteter og teambuildingøvelser.

Vi hjælper gerne med at kombinere den traditionelle konference med aktiviteter og sjove indslag med fokus på samarbejde og kommunikation, fællesskab og motivation. Og med vores beliggenhed nær skov og strand er der gode muligheder for fantastiske oplevelser udendørs og gode teambuilding aktiviteter og øvelser i vores nærområde på Fyn.

Læs mere om naturen omkring os og mulighederne for udendørs aktiviteter her.

Teambuilding på Fyn | Severin leverer det bedste til jeres firma

Hos Severin ønsker vi, at I vender tilbage til arbejdspladsen med fornyet energi og styrket fællesskab gennem vores teambuilding-øvelser. Vi stræber altid efter at sikre, at dit møde, kursus eller konference bliver afholdt på bedst mulige vis her på Fyn.

Som et moderne konferencecenter midt i Danmark tilbyder Severin ideelle faciliteter for kurser og konferencer, med fokus på kreativitet, leg og læring. Vores mål er, at vores gæster forlader Severin med et smil på læben og minder om en autentisk oplevelse i vores inspirerende miljø, præget af den særlige severinske ånd.

Du vil mærke en unik atmosfære i vores hus, og takket være denne særlige stemning har vi i de senere år modtaget adskillige anerkendelser på Severin – anerkendelser, som vi ydmygt takker for og er stolte af.

Forslag og idéer til teambuildingaktiviteter til jeres firma

Teambuilding handler om at påvirke medarbejdernes adfærd og selvindsigt konstruktivt, så de arbejder bedre sammen, trækker i samme retning og skaber positive resultater for virksomheden. Vi har inddelt vores teambuildingaktiviter i to kategorier:

Kommunikation og samarbejde 

Aktiviteterne i denne kategori har til formål at styrke kommunikationen, skabe grobund for tillid, styrke teamets evne til at samarbejde og skabe en fælles forståelse om jeres mål. Og der er selvfølgelig også plads til at træne lattermusklerne. Det synes vi er  win-win.

Fra aktiviteter som TeamChallenge og GPS-race til Escapebox og Matchrace tilbyder vi en række oplevelser, der forbedrer kommunikationen og samarbejdet i dit team. Alle aktiviteter er designet til at udvikle både færdigheder og sammenhold på en sjov og engagerende måde.

Hygge og fælles oplevelser 

Aktiviteterne i denne kategori handler om at styrke samarbejdet og skabe tillid mellem kolleger gennem fælles oplevelser. Hos Severin tilbyder vi en række aktiviteter, der fremmer det sociale bånd og skaber en fælles forståelse om virksomhedens mål.

Fra afslappede arrangementer som Bål og Bajer, hvor I kan nyde bålets varme sammen, til aktive udfordringer som Fodboldgolf og Hvalsafari, der giver jer mulighed for at opleve naturen sammen. Uanset hvilken aktivitet I vælger, sikrer vi, at I får en mindeværdig og givende oplevelse.

Du kan enten selv vurdere, hvad din arbejdsplads har brug for, eller lade os hjælpe dig med at finde de rette aktiviteter. 

Vi hjælper dig med at planlægge din teambuildingdag!

Når du skal planlægge en konference eller et møde, har du med garanti et hav af beslutninger at træffe. Derfor kan der være brug for hjælp, hvis du også gerne vil finde på et kreativt og konstruktivt afbræk for deltagerne. På Severin hjælper vi dig med at finde den rette teambuilding aktivitet til jer.

Vi har indgået et samarbejde med TeamBattle, som har mange års erfaring med teambuilding for virksomheder. De tilbyder professionelle forslag til teambuildingaktiviteter og hjælper med at afvikle sjove og udfordrende øvelser og aktiviteter.

Besøg vores teambuilding-side for inspiration og kontakt os gerne, hvis I ønsker yderligere information. Både vi og TeamBattle står klar til at assistere jer.

Kontakt TeamBattle via mail på booking@teambattle.dk eller telefonisk på 40 27 40 27.

Leg og læring går hånd i hånd

Severin er et kreativt hus, hvor vi har fokus på synergien mellem kreativitet, glæde, leg og læring. Find vores pausetræ og få inspiration til den gode pause. Lån vores aktivitetskuffert og find gode forslag til icebreakers, pauseaktiviteter og teambuilding øvelser.

Vi hjælper gerne med at kombinere den traditionelle konference med aktiviteter og sjove indslag med fokus på samarbejde og kommunikation, fællesskab og motivation. Og med vores beliggenhed nær skov og strand er der gode muligheder for fantastiske oplevelser udendørs og gode teambuilding aktiviteter og øvelser i vores nærområde på Fyn. Vi samarbejder også med VisitMiddelfart om at skabe unikke oplevelser i Middelfart. Se deres folder med inspiration her.

Læs mere om naturen omkring os og mulighederne for udendørs aktiviteter.

Den gode konference er den, man husker

En måde at gøre konference uforglemmelig på er at inkludere en teambuildingaktivitet for jeres deltagere.

Overvejer I at inkludere en teambuilding aktivitet i jeres arrangement, er jeres vigtigste opgave at holde fokus på mødeformålet. Der er mange andre detaljer, der også kræver jeres opmærksomhed! Lad os hjælpe med at sikre, at I vælger en relevant form for teambuilding, der matcher jeres behov, så jeres deltagere husker tilbage på oplevelsen med følelsen af et positivt udbytte og et smil på læben.

Vi har gode faciliteter og er fyldt med ideer til enhver form for teambuilding, personaleudvikling eller fritidsaktiviteter nær skov og strand.

Få forslag og ideer til teambuilding aktiviteter og øvelser

En gruppe laver en teambuilding aktivitet - Agender i det fri

Vi samarbejder blandt andre med

Severins gratis aktiviteter til pauserne

Jagten på de grønne Severinere

Del dit hold op i grupper og gå på jagt efter de grønne Severinere. Vi har mange grønne venner rundt omkring i huset (også udenfor) – og de har alle deres helt særlige historie.

Aktivitetskuffert

10 forskellige, enkle kommunikations- og teambuilding øvelser. Reserver gerne din kuffert inden ankomst – så gør vi den klar til dig!

Ice breakers

Pauseaktiviteter med fokus på kommunikation, kreativitet, samarbejde, accept og koordinering

Severin Logo fritlagt

Skal vi hjælpe med teambuilding?

Udfyld formularen, så svarer vi dig inden for 2 timer*

*Alle dage i mellem kl. 8.00 -16.00

    Se vores persondatapolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi behandler dine data.