fbpx
Moderne mødefaciliteter

Dagmøde uden overnatning

Mødelokaler med kreative input
Mødelokale med Flensted Mobile - vi pirrer din kreativitet
Hos Severin sidder man godt
Vi har moderne facilitetter

Lille hurtigt møde eller dagmøde?

 

Dagmøde i lyse lokaler

På Severin har vi i alt 28 mødelokaler med plads til 2 – 200 personer til et dagmøde. Vi har derfor faciliteterne, som matcher dine behov uanset om det er et stort eller lille møde uden overnatning. Vi har faciliteter til både korte møder for få deltagere og større møder, som strækker sig over en eller flere dage.

Vi sørger for, at dit mødelokale er klargjort, som vi har aftalt. Du skal derfor blot koncentrere dig om dit arrangement og dine mødedeltagere. På den måde får I alle det bedste udbytte med hjem.

 

 Mødelokaler – centralt i Danmark

Alle mødelokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede. Der er naturligvis gratis Wi-Fi og alt det tekniske udstyr, du får brug for. Vi står klar, uanset om du skal afholde et lille salgsmøde eller en stor årskonference.

Kommer dine mødedeltagere fra hele landet, kan vi tilbyde et centralt mødested i Middelfart – tæt på både tog og motorvej.

Vi arbejder tæt sammen med Danske Konferencecentre, som hjælper os med at finde andre muligheder til dig og dit arrangement, hvis vi ikke har plads her hos os, på det ønskede tidspunkt.

 

Vi skræddersyr dit arrangement

På Severin tilpasser vi arrangementerne, så de passer til lige netop dit behov og økonomi. Dette gælder uanset om du booker et møde, et kursus, eller en konference med mange deltagere.

Hvad siger vores gæster om os?

Fantastiske rammer – Solveig S
Jeg afholdte en ledelsesseminar på Severin i Middelfart for 12 ledere og faciliteterne, service, omgivelser og maden var helt perfekt.
Der var plads til at vi kunne fordybe os, spise når det passede ind i programmet, til gå ture og hygge. Jeg har også opholdt mig der en uge, i forbindelse med en større opgaveskrivning og igen her var omgivelser og servicen helt perfekt.
Christina Nilsson, Vaillant A/S

“Vi benytter ofte Severin til møder og har en god oplevelse der hver gang. Vi bliver mødt af venligt og hjælpsomt personale, der på forkant har sørget for, at alt er, som det skal være. Særligt anbefalelsesværdigt er også det luksuriøse kagebord, hvor der virkelig er tryllet i køkkenet, og det vækker glæde ved hvert møde.”

Gert Gerber, Office Supplies Denmark A/S

“Det er flere år siden vi sidst har holdt et møde på Severin. Jeg erindrer stedet som godt og prisrigtigt. Siden da er der sket meget og stedet er nu fuldt up to date, med fantastiske lokaler, flotte omgivelser, fantastisk restaurant og service.”

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere