Søg
Close this search box.

Velkommen til Severin – et helt særligt kursus- og konferencecenter

Vores vigtigste mission som moderne konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.
Vi har det økologiske spisemærke i bronze, og det betyder at du altid får 30-60% økologiske råvarer når du holder dit arrangement her hos os.

  Se vores persondatapolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi behandler dine data.

  Kursus- og konferencecenter

  Har du brug for et professionelt konferencecenter og sparring til dit næste arrangement?
  Så er du i gode hænder her hos Severin. 

  Hos Severin er vores vigtigste mission at sende glade gæster ud af døren. Din og vores succes er, når du har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst vores rigtig gode service, som vi er kendt for.

  Kursus- og konferenecenter - Faciliteter til ethvert behov

  himmel og hav mødelokale på Severin konferencecenter på fyn

  Konference

  Gode konferencefaciliteter med teknik der fungerer, højt serviceniveau, professionelle rammer og professionelle medarbejdere – det er udgangspunktet for enhver succesfuld afholdt konference.

  Og det kan vi altid hjælpe dig med hos os, ovenikøbet me måske Fyns flotteste udsigt.

  evigheden mødelokale konference og kursuscenter i middelfart på fyn

  Kurser

  I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 95.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.

  Hvis du endnu ikke har prøvet os af – så tag et kig og bliv inspireret.

  lokaler stole konference og kursuscenter i middelfart på fyn

  Møder

  Leder du efter et sted at afholde dit næste møde, måske også med behov for overnatning?

  Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os tilbyder vi lyse mødelokaler med moderne faciliteter, højt serviceniveau og professionelle medarbejdere som hjælper dig fra start til slut.

  En god grund til at vælge vores konferencecenter

  TripAdvisor Travellers Choice

  Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest igen i 2024 – for 9. år i streg – blev kåret med Travellers Choice prisen, som betyder, at vi er blandt de 10% bedste hoteller i verden, målt på service.

  TripAdvisor travellors choice 2024 logo

  Konferencer

  50-300 personer

  Moderne konferencefaciliteter

  Gode konferencefaciliteter er udgangspunktet for enhver succesfuld afholdt konference.

  Det kan være en stor mundfuld at planlægge en konference.

  Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at du som beslutningstager, koordinator eller mødeleder kan stole på, at konferencefaciliteterne er i orden, og at vi som professionelt konferencested kan hjælpe dig til at arrangere en konference som afvikles med succes.

  mødelokale broen konference og kursuscenter i middelfart på fyn
  evigheden mødelokale konference og kursuscenter i middelfart på fyn

  Kurser

  5-100 personer

   

  Vores vigtigste mission som moderne kursus- og konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.

  I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 90.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.

  Møder

  50-300 personer

   

  Lyse mødelokaler med gode faciliteter

  Leder du efter et sted at afholde dit næste møde, eventuelt med behov for overnatning? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

  Severin tilbyder moderne, lyse og kreativt indrettede mødelokaler med plads til 5 – 50 personer. Da vi har lokaler i flere forskellige størrelser, kan vi altid tilpasse vores faciliteter, så de passer til netop dit behov. Alle lokaler har naturligvis gratis Wi-Fi samt alt det tekniske udstyr, du får brug for.

  lokaler med stole konference og kursuscenter i middelfart på fyn
  Udsigt fra konferencelokalet på Severin

  Videokonferencer og streaming

  Har du brug for at samle et lille hold eller en stor forsamling, og stadig have mulighed for at der skal være andre end dem på Severin som skal se med?

  Vi har (mindst) 2 gode løsningsforslag til dig, som ikke koster en bondegård, og som vi nu har afprøvet til nogle konferencer her på Severin med stor succes.

  Hvorfor vælge Severin som kursus- og konferencecenter?

  Severin er det ideelle valg for dine kurser og konferencer midt i Danmark, hvor vi fokuserer på faciliteter, rammer og muligheder for kreativitet, leg og læring. 

  Vores primære mål som moderne konferencecenter er, at vores gæster tager fra Severin med et smil på læben, fordi de har haft en mindeværdig og autentisk oplevelse hos os. De har nydt at være i et inspirerende miljø og ikke mindst den særlige severinske ånd, som vi værner om.

  Du vil mærke en unik atmosfære i vores hus, og takket være denne særlige stemning har vi i de senere år modtaget adskillige anerkendelser på Severin – anerkendelser, som vi ydmygt takker for og er stolte af.

  Konference i Middelfart | naturskønne omgivelser og vandudsigt

  Beliggende på en bakketop, 100 meter fra Lillebælt med skoven som nabo og med panoramaudsigt over vandet og de 2 broer, kan du læne dig trygt tilbage, nyde den enestående udsigt og overlade resten til os.

  Vores ideelle beliggenhed, blot 100 meter fra motorvejsafkørslen til Middelfart, gør os let tilgængelige, og offentlig transport til stationen samt IC3-forbindelser til hele landet sikrer nem rejse. En bus til og fra banegården stopper blot 100 meter fra Severin. Vi er omgivet af en naturskøn kulisse med vand, strand og skov som vores baghave – perfekt til en aktiv pause eller en forfriskende gå-, løbe- eller cykeltur.

  I vores afslappede omgivelser betjener vi årligt over 90.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer som f.eks. Teambuilding. Med 18 mødelokaler i Middelfart og yderligere 11 grupperum, er vi et konferencecenter i trekantområdet, der byder på stor fleksibilitet og imødekommende atmosfære. 

  Vi sikrer dig en succesfuld konference på skønne Fyn

  Gode konferencefaciliteter er udgangspunktet for enhver succesfuld afholdt konference.

  Det kan være en stor mundfuld at planlægge en konference. Og skal du holde en konference i Middelfart, er det selvfølgelig vigtigt for dig som beslutningstager, koordinator eller kursusleder, at du kan stole på, at konferencefaciliteterne er i orden. Det vigtigste for os er, at du kan holde det bedst mulige møde, facilitere det bedste kursus eller arrangere en konference med succes. Vores vigtigste opgave er, at du som gæst hos os får de allerbedste rammer og de mest indbydende konferencefaciliteter, når du besøger os.

  Mødelokaler og mødefaciliteter til kurser, konferencer m.m.

  Vi tilbyder mødelokaler og mødefaciliteter til enhver form for kurser, konferencer, møder og fester – i både stor og lille skala.

  Tidligere var vi et velrenommeret kursuscenter i Middelfart, men igennem de senere år har vi haft en stadig stigende efterspørgsel på mødelokaler, festlokaler og hotelværelser.

  Derfor er vi utrolig stolte og glade for, at vi nu kan byde indenfor i vores nye konferencebygning fra 2021 med store, lækre og lyse konferencelokaler. De kan alle rumme fra 20 personer og opefter, og det største lokale kan have helt op til 300 personer.

  Samtidig med udvidelsen får vores gæster en endnu større glæde af den smukke udsigt over Lillebælt. Alle lokaler ligger på en bakketop med et suverænt overblik over bugten og de to broer. 

  Vi kræser for detaljerne hos Severin

  Hos Severin kræser vi for detaljerne, så din oplevelse går ud over det forventede. Ved ankomst står “Tillidsbaren” i receptionen klar til afslappet samvær. Udsigtspladsen, med behagelige strandstole og tæpper, indbyder til ro og fordybelse, mens gratis kaffe og te står til rådighed. Vores sofaområde byder på spil til fri afbenyttelse.

  Læg mærke til vores “spa-afdeling” på værelset, Severins “puslebord” og strikkehjørner, hvis du som konferencegæst har brug for en lille pause. “Tankegangen” er fyldt med inspirerende citater, der afspejler vores ønske om at være et læringssted, hvor vi inspirerer, og giver dig stof til eftertanke, indsigt og et smil på læben. 

  Hos os er vi mere end bare et konferencecenter; vi stræber efter at skabe en unik og gennemtænkt oplevelse, hvor hver eneste detalje bidrager til at gøre dit besøg mindeværdigt.

  Hvad siger vores gæster?

   

  Står du over for at skulle holde konference med overnatning?

  Står du og skal holde et kursus eller en konference, med overnatning og fuld forplejning?
  Vi står klar til at hjælpe dig. I vores naturskønne områder i Middelfart har vi i sommeren 2021 udvidet vores overnatningsmuligheder til møder, kurser og konferencer. I dag har vi således 107 værelser, som står klar til afbenyttelse.

  Kigger du efter det helt rigtige sted til at afholde dit næste kursus med overnatning for mange deltagere? Hvis vejen hjem er lang, eller hvis kurset løber over flere dage, så bliv endelig!

  Når dagens undervisning er overstået, kan vi byde velkommen i 107 lyse, nyrenoverede værelser.
  Et kursus med overnatning inviterer til socialt samvær og er ofte med til at deltagerene får endnu større udbytte med hjem.

  Vi er placeret med gode mødelokaler i Middelfart – midt i Danmark – og det er nemt at komme hertil med både tog og bil. Derfor har vi den optimale placering, hvis du skal samle folk fra flere dele af landet.

  himmel og hav mødelokale på Severin konferencecenter på fyn

  Konference med overnatning

  Overnat i et af vores 107 dejlige, lyse værelser. Alle naturligvis med privat badeværelse.

  Værelse på Severin - konference og kursuscenter i Middelfart på Fyn

  Værelserne

   Alle værelser er møbleret og designet i delikate farver og en nutidig indretning.

  Vores mange faciliteter hos Severin Kursuscenter

  Vores faciliteter er mange, og her er bare nogle af dem. 

  Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 2 timer med et svar*

  *Alle dage i mellem kl. 8.00 -16.00

   Se vores persondatapolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi behandler dine data.

   Ofte stillede spørgsmål

   Vi er ejet af Coop.

   Vi siger velkommen til rundt regnet 90.000 gæster på Severin hvert år, så det betyder at vi har kontakt med rigtig mange mennesker hver dag.

   Der er 107 værelser på Severin: i alt 50 værelser med 2 senge, 13 enkeltværelser og 22 værelser med en Queen size seng (140×200)

   Byggeriet af en helt ny konferencebygning stod klart i februar 2021, og her har vi på Severin samlet hovedparten af vores mødelokaler.

   Det største lokale kan huse 300 personer i biografopstilling, og her er også en enestående udsigt ud over bæltet.

   Se alle vores lokaler her.

   FDBs bestyrelse havde længe haft et ønske om at bygge en skole, hvorpå medarbejdere i brugsforeningerne kunne lære om købmandskab, butiksledelse og andelsbevægelsen, men først i foråret 1932 begyndte opførelsen af Andelsskolen i Middelfart. Skolen havde åbning den 3. december 1932, og det første hold elever startede på Andelsskolen den 16. januar 1933.

   Priser på hotelovernatninger er markedsbestemte, og svinger derfor fra dag til dag. Vi har særlige priser hvis du afholder en fest eller julefrokost hos os.
   Hvis du vil have den bedst mulige overnatningspris hos os, så kontakt os direkte, enten på severin@severinkursuscenter.dk eller på telefon 63 41 91 00.

   • 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt – med plads til op til 400 spisende gæster
   • 107 velindrettede og nyrenoverede værelser til overnatning
   • Afslappende loungeområder og bar
   • Vestvendt terrasse med panoramaudsigt over Lillebælt
   • 12 grupperum med plads til 6 – 12 personer
   • 18 undervisningslokaler med plads til 12 – 327 personer
   • LCD-projektorer, PC’ere, lydanlæg, TV/Video, DVD-kameraer og andet teknisk udstyr
   • 3 serviceteknikere, der altid er på pletten
   • 300 gratis parkeringspladser
   • El-ladestationer til el-bil på parkeringsplads (OK’s app kan benyttes)
   • Ladestation til Tesla 50 meter fra vores parkeringsplads
   • Cykeludlejning
   • Motionsrum
   • Løberuter til udlevering (3, 6 og 9 km.)

   En konference kan defineres som et større, officielt møde, hvor deltagere gennem oplevelser, foredrag, underholdning, taler og diskussioner udveksler viden, erfaringer og synspunkter vedrørende bestemte emner. Formålet kan være, at formidle ny viden, skabe debat, sælge bestemte produkter, og lignende.

   Staurbyskov – rekreativt område i Severins baghave. Perfekt til gå-, løbe- eller cykelture. Staurbyskov er et fantastisk rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.

   Ja, Severin har egen gratis parkeringsplads, med el-ladestander til elbiler. (OK’s app kan benyttes)

   En Severiner er en der arbejder på Severin.

   De bløde værdier – ærlighed, glæde, respekt og professionel afslappethed – har vi hele tiden med os i vores arbejde, og de definerer os som Severinere.

   Vi er stolte af at være Severinere – og vi ved, at det forpligter! Derfor arbejder og handler vi hver dag ud fra vores vitale sætninger:

   • Vores gæster er det vigtigste, vi har – for uden dem, ingen os!
   • Vi har respekt for hinanden, vores fælles arbejdsplads og verden omkring os
   • Vi er stolte af vores arbejde
   • Vi er glade og bruger humor som et vigtigt redskab

   Vi har fem særlige værdier på Severin: Glæde, Autenticitet, Ansvarlighed, Tryghed og Value for money, – og det er netop disse værdier der driver vores rigtig gode arbejdsplads hver dag, og de kommer til udtryk i alt, hvad vi foretager os.

   For Severinerne betyder det, at:

   • Vi hele tiden er opmærksomme på vores gæsters ønsker
   • Gæsterne kan få lige præcis det, de ønsker – det er op til os at levere varen
   • Vi er meget bevidste om, at Severinerne kan gøre hele forskellen for, om gæsten kommer igen
   • Vi fejrer hverdagens højdepunkter: glade gæster, salg og mærkedage
   • Vi griner og har det sjovt, når vi arbejder, og vi kan mærke, at smilene og glæden smitter af på vores gæster

   Priserne hos Severin kan variere afhængigt af dit ophold (f.eks. de datoer du vælger, hotellets regler osv.).

   Se priserne og book gerne direkte ved at indtaste dine datoer her:
   https://sev.bookingportal.net/booking/search?HotelCode=SEV.