fbpx

Faciliteter til ethvert behov

Himmel og Hav - vores fantastiske lokale med panoramaudsigt til Lillebælt

Konference

Gode konferencefaciliteter med teknik der fungerer, højt serviceniveau og professionelle rammer og medarbejdere – det er udgangspunktet for enhver succesfuld afholdt konference. Og det kan vi hjælpe dig med hos os.

Evigheden med højt til loftet og udsigt til Lillebælt

Kurser

I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 95.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.
Hvis du endnu ikke har prøvet os af – så tag et kig og bliv inspireret.

Kursuslokale Severin

Møder

Leder du efter et sted at afholde dit næste møde, måske også med behov for overnatning? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os tilbyder vi lyse mødelokaler med moderne faciliteter, højt serviceniveau og professionelle medarbejdere som hjælper dig fra start til slut.

I 2021 indviede vi vores nye skønne konferencebygning med panoramaudsigt over Lillebælt og med masser af plads og højt til loftet – med lækkert dansk design og lyst interiør.

I vores nye rammer kan vi derfor garantere, at dine deltagere kan føle sig trygge – også i en Corona-tid hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden.

Severin er omringet af natur og har panoramaudsigt ud over Lillebælt fra både restauranter og mødelokaler.
Vi er beliggende 100 meter fra motorvejsafkørslen til Middelfart, og der er offentlig transport til stationen og IC3-forbindelser til hele landet. Bus til og fra banegården stopper blot blot 100 meter fra Severin.
Vi er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en aktiv pause eller en frisk gå- løbe- eller cykeltur.

Hos os på Severin får du altid:

  • Skræddersyet mødepakke tilpasset dine ønsker
  • Gratis rådgivning og hjælp før, under og efter din konference
  • 24 timers hjælp fra smilende Severinere under dit ophold
  • Standard AV-udstyr og gratis WiFi
  • Teknisk hjælp under dit møde, samt professionel hjælp til online- og hybrid-konferencer
  • Mødeforplejning med sans for bæredygtighed og økologi
  • Mulighed for overnatning – vi har 107 værelser
  • Gratis parkering
button

Hvorfor vælge Severin?

Vores vigtigste mission, som moderne konferencecenter, er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst den severinske ånd, som vi aldrig vil give slip på.
Vi har – netop med baggrund i Severins særlige atmosfære, serviceniveau og ånd – de senere år modtaget adskillige anerkendelser på Severin, og det er vi ydmygt taknemmelige og stolte over.
Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest igen i 2022 – for 4. år i streg – blev kåret med Travellers Choice prisen, som betyder at vi er blandt de 10% bedste hoteller i verden, målt på service.

Igen i 2022 var vi, for 5. år i træk, med i opløbet om at blive hædret med den fornemme titel Årets Konference-center.
Nomineringen “Årets Konference-center 2022” er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster.

Liv og læring i skønne omgivelser
Se vores video her
Læs mere