Dit konferencecenter ved smukke Lillebælt

Vi byder alle velkommen til vores konferencecenter, og vil give dig nogle enestående oplevelser, som med garanti sent havner i glemmebogen.
Vi ligger midt i Danmark, kun 100 meter fra motorvejsafkørsel 58B og blot et stenkast fra det smukke Lillebælt.

Med konkurrencedygtige priser og mulighed for at krydre dit arrangement med teambuildingaktiviteter, tilbyder vi en helstøbt oplevelse for dig og dit kursus eller din konference. Vores lokaler er moderne, lyse og har alle former for faciliteter – som er et must – når du skal afholde dit arrangement.

Den nye Lillebæltsbro

Konferencecenter med mange muligheder og gratis hjælp til dig

Om du skal holde konference, kursus, foredrag eller andre arrangementer med mange deltagere, er vores konferencecenter et sted for dig.
Vi har konferencelokaler i flere forskellige størrelser, hvilket giver dig mulighed for at få lokaler præcis efter dit arrangement. Derfor er der mange muligheder på Severin Konferencecenter, da vi har mange fleksible lokaler i flere størrelser.

Når du afholder dit arrangement hos os, kan vi derudover også hjælpe dig med alt det praktiske, hvis du ønsker dette. Vi tilbyder at hjælpe med udsendelse af invitationer, hjælp med betaling fra deltageren, og derefter har vi også mulighed for at være behjælpelige med opfølgningen på arrangementet bagefter. Hos os hjælper vi dig på denne måde med mere, end blot at facilitere din koference eller dit kursus, hvilket gør arbejdsbyrden mindre for dig.

Desuden er det ikke en ekstra udgift for dig, da det er en gratis service, vi tilbyder.

 

Konferencecenter med historie

Severin blev opført i 1932 med Andelsbevægelsens store fremsynede drivkraft og FDB’s første formand, Severin Jørgensen, som grundlægger. Han udvalgte med stor omhyggelighed denne skønne plet i Danmark og lod opføre et med datidens briller, særdeles unikt uddannelsescenter for Andelsbevægelsen og FDB. I dag er vi et top morderne kursus- og konferencecenter, og vi hjælper dig med alt hvad du har brug for til dit kursus eller din kommende konference.

Læs mere om vores kursus- og konferencecenters historie her.

Arbejderne

Se dig omkring på Severin

Vi har lavet en lille video og et galleri, så du kan danne dig et indtryk af hvem vi er, og se vore flotte rammer til kursus, konference, fest eller overnatning. Velkommen indenfor!

Fakta om Severin

Se hvad vi kan tilbyde dig som gæst på vores kursuscenter:
Prisniveau Medium
Afstand til station / lufthavn 3 km / 60 km
Antal værelser 76
Antal undervisningslokaler 14
Antal grupperum 15
Max. kapacitet på et værelse 200
Max. antal personer, der overnatter 140
Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL