fbpx

Udsigt til Lillebælt fra vores nye eksklusive lokaler.
Udsigt til Lillebælt fra vores nye eksklusive lokaler.
Lyse lokaler med luft og udsigt
Lyse lokaler med luft og udsigt

Konference i skønne lokaler

Har du brug for et konferencecenter med central beliggenhed, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Severin har vi konferencelokaler med plads til 50 – 327 personer. Derfor har vi faciliteterne, som kan matche dine behov uanset hvilken type konference det drejer sig om. Vores konferencelokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede. Alle lokaler indbyder til formidling, fordybelse og diskussion. Vi har naturligvis gratis Wi-Fi og alt det tekniske udstyr, du får brug for. Derudover står vores tre teknikere, Per, Morten og Esben, altid til rådighed og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om dit arrangement og dine konferencedeltagere. På den måde kan I alle gå herfra med en god følelse af, at I har fået det det bedste udbytte med hjem.

 

Konferencecenter med en god, central beliggenhed

Det er let at komme til os uanset hvor i landet, du kommer fra. Vi ligger skønt placeret på en bakketop i Middelfart – tæt på både tog og motorvej. Det er derfor oplagt at samle folk fra hele landet til en konference hos os.

Har I brug for overnatning i forbindelse med jeres konference? Husk at vi har 107 hyggelige værelser – de sidste 35 værelser bygget i 2021.

 

Hos os får du altid:

  • Skræddersyet mødepakke tilpasset dine ønsker
  • Gratis rådgivning og hjælp før, under og efter din konference
  • 24 timers hjælp fra smilende Severinere under dit ophold
  • Standard AV-udstyr og gratis WiFi
  • Teknisk hjælp under dit møde
  • Mødeforplejning med sans for bæredygtighed og økologi
  • Mulighed for overnatning
  • Gratis parkering

Hvad siger vores gæster?

Fantastiske rammer – Solveig S
Jeg afholdte en ledelsesseminar på Severin i Middelfart for 12 ledere og faciliteterne, service, omgivelser og maden var helt perfekt.
Der var plads til at vi kunne fordybe os, spise når det passede ind i programmet, til gå ture og hygge. Jeg har også opholdt mig der en uge, i forbindelse med en større opgaveskrivning og igen her var omgivelser og servicen helt perfekt.
Christina Nilsson, Vaillant A/S

“Vi benytter ofte Severin til møder og har en god oplevelse der hver gang. Vi bliver mødt af venligt og hjælpsomt personale, der på forkant har sørget for, at alt er, som det skal være. Særligt anbefalelsesværdigt er også det luksuriøse kagebord, hvor der virkelig er tryllet i køkkenet, og det vækker glæde ved hvert møde.”

Gert Gerber, Office Supplies Denmark A/S

“Det er flere år siden vi sidst har holdt et møde på Severin. Jeg erindrer stedet som godt og prisrigtigt. Siden da er der sket meget og stedet er nu fuldt up to date, med fantastiske lokaler, flotte omgivelser, fantastisk restaurant og service.”

Se mere om Severin her:

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere