Søg
Close this search box.

Sving køllerne i smukke omgivelse

Golf

Teambuilding under åben himmel

Den positive energi og glæde, der opstår, når I svinger golfkøllerne på en smukt anlagt golfbane, giver jer en fælles mindeværdig oplevelse
og et øjeblikkeligt boost af teamånden.

Med tre udfordrende golfbaner inden for 30 min. afstand fra Severin kan I vælge præcis den udsigt fra fairway, der falder I jeres smag.

Og med Try3golf Greenfee får I mulighed for at spille golf på de tre forskellige golfbaner: Fredericia Golf Club med sit kuperede terræn og sø, Golfklubben Lillebælt med udsigt til Lillebælt fra alle huller og sidst, men ikke mindst, Birkemose Golf Club med sit bakkede landskab og udsigt ud over dalen.

Greenfees til Try3Golf kan kun købes igennem Severin.

Information

Deltagere: 2 – 100 personer
Varighed: fra 2 timer
Tidspunkt: marts – oktober
Pris: Kr. 225,- pr. person

Praktisk information:
Greenfee skal købes gennem Severin

Mødested:
Golfklubben Lillebælt
Birkemose Golf Club
Fredericia Golf Club

Kontaktinformation:
Severin
63 41 91 00
severin@severinkursuscenter.dk

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Golf Lillebælt teambuilding

Overvej også

Fælles oplevelser med vind i håret

Oplev de danske farvandes tætteste koncentration af marsvin. Det er muligt at se marsvin i Lillebælt hele året rundt, men der spottes flest i sommermånederne. En hvalsafari er en mindeværdig oplevelse, som I sikkert vil tale om efterfølgende. En udflugt på havet er en spændende og anderledes måde at fremme sociale relationer, fordybelse og velvære.

Et par hyggelige timer i det fri

Dette er aktiviteten for jer, der gerne vil være aktive sammen i det fri – med en snert af konkurrence på den sjove måde. Middelfart Minigolf & Fodboldgolf tilbyder 4 gode aktiviteter, hvor der er rig mulighed for at koble af og have det sjovt med hinanden. Der er rig mulighed for at medbringe egen mad og drikke, som I kan nyde ved de tilgængelige borde og bænke.

En aktiv oplevelse for alle

At manøvrere en Segway kan godt være udfordrende. Denne aktivitet er designet til at optimere samarbejdet med løbende koordinering og udskiftning af roller, således at alle deltager hele tiden. En aktiv oplevelse som alle kan deltage i på lige vilkår. Ved hjælp af taktik, kommunikation og lidt held skal en række opgaver gennemføres mod tiden.